Witam, korzystając z tego, że temat został 'wyciągnięty' chciałbym poprosić o pomoc w sprawie wgrania nowego ROM-u do mojego G1. Parę miesięcy temu według poradnika zrootowałem telefon z 1.6, goldcardem i z tego co pamiętam to wgrywałem Haykuro SPL za jednym zamachem. Wszystko robiłem według poradnika, więc wgrałem także jakiś stary ROM CyanogenMod 5.0.8, nie było w nim gapps ani żadnych innych bajerów po prostu to był taki pierwszy krok, który wykonałem w modyfikacjach telefonu. Teraz widzę, że wyszedł jakiś nowszy Haykuro SPL i pytanie czy mam go aktualizować aby móc wgrać załóżmy Donuta czy Froyo czy jest jakiś sensowny stabilny ROM, który mogę wgrać z taką konfiguracją: :niepewny:
recovery RA-dream-v1.7.0
HBOOT 1.33.2005 (DREA11000)
RADIO 2.22.19.26I
Płyta główna oczywiście PVT. Z pierwszego tematu o wgrywaniu HaykuroSPL, który jest podklejony wyczytałem, że mając taką konfigurację mogę wgrywać większość ROM-ów więc wczoraj powtórzyłem wykonanie tego poradnika i chciałem wgrać ROM bodajże eClaira, nie wiem czy mi się udało ponieważ po 15 minutach czekania telefon dalej stał na ekranie T-Mobile nie reagując na nic. Nie chcąc robić większego bałaganu przywróciłem go z nandroid backup i dalej mam to co zrobiłem pare mies. Jeżeli ktoś mógłby mnie oświecić to byłbym wdzięczny. :< Pozdrawiam.