Mati20041 Hej, niestety nie wyszło mi flashowanie nowego Recovery z terminalu. Teraz recovery w ogóle nie chce się uruchomić, czy jest jakiś sposób na zreperowanie tego? ---------- Post dołączono o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Naprawiłem za pomocą fastboota, ale fuks 🙂
[usunięty] trzeba miec odpowiedni spl i w fastboocie: fastboot devices fastboot flash recovery nazwa_recovery.img
matispidi Nie rozumiem dalej... nigdy nie bawiłęm się SDK... Robię tak: 1. Podłączam telefon w trybie fastboot 2. Zainstalowałem sterowniki 3. Wchodzę w CMD wpisuję fastboot devices fastboot flash recovery recovery-RA-dream-v1.7.0.img i wyskakuje cannot load recovery-RA-dream-v1.7.0.img
Mati20041 przed "recovery-RA-dream-v1.7.0.img" musisz podać jeszcze katalog gdzie sie znajduje, np D:\SDK\recovery-RA-dream-v1.7.0.img.
nokturn A masz może jakies namiary na te stery albo/i tutka co i jak bo ja zielony jezeli chodzi o fastboota:P
wolf3d Jest cos takiego jak rom manager na markecie. Na dole za pomoca jednego przycisku wzuci ci RA-dream i po klopocie radze odrazu zrobic wipe battery swietne efekty. Sent from my HTC Dream using Tapatalk