radomir Amer_Mod_Des_Final A2SD&Dalvik + UV+OC INCLUDED : A2SD and Dalvik SuperUser Access full UI system color bootscreen W7+nexus one lockscreen Nexus One google dialer,dialerOne,htc dialer (you have the choice) andexplorer torch widget cash cleaner New calculator circle battery with pourcent black status bar launcher pro sense modified kernel 2.6.29 OC UV by richardtrip (thanks) r-1 based rom UV OC kernel on 1113 Mhz -1267 Mhz ( work very well) brightness Profiles audio louded htcFacebook marketenabler shazam Gallery3D HTCGallery modified to 16M color ( very good for me!!) update coming soon REMOVED : htcfriendstream sim toolkit stocks google Maps >>>DOWNLOAD<<<
Speedo1544 Bardzo fajny i ciekawy rom naprawdę polecam Działa płynnie i stabilnie Parę screenów z mojego Desire
jachu76 Korzystam z tego romu od trzech dni i też jestem z niego zadowolony.. Jedyna rzecz jaką dziś zauważyłem to nie mogłem wyłączyć budzika.. @Speedo1544 możesz sprawdzić u siebie czy też tak masz ? Pozdr. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
radomir Budzika faktycznie nie daje się wyłączyć no chyba że jakimś taskillerem:D A poważnie to sądzę że jest to wina zmienionego lockscreena i wystarczy doinstalować sobie DeskClock od CurveFish'a oczywiście z marketu w nim ustawić budzik i sprawa załatwiona.:cool:
vegas55 hm, wyglada spoko, ale jak to zainstalowac, normalnie jest jeden plik i instalka idzie a to ?? mam z rootowany desire
jachu76 hm, wyglada spoko, ale jak to zainstalowac, normalnie jest jeden plik i instalka idzie a to ?? mam z rootowany desire Witam, masz opisane w tym temacie Forum po zmianach, link nie działa Jeżeli masz już zrootowany desire to zaczynasz od punktu 7 Pozdr.
Speedo1544 Żeby wrzucić nowy rom musisz odpalić recovery na kompie i sflashować telefon Wszystko jest na forum opisane w poradnikach co i jak zrobić Jestem na tym romie już parę dni i wszystko działa tak jak powinno Na chwilę obecną nie zamierzam zmieniać na nic innego
vegas55 no ja to musze przez linuxa robic mam 080 boota, ale nie kumam mam wrzucic to jako zip na karte ?? sd ?? bo jak to rozpakuje to sa foldery - serio mam pierwszy raz do czynienia z desire i androidem wczoraj zrobilem goldcard i zrootowalem tel. ale tego moda nie rozumie,w jakiej postaci to robic ?? dzieki i sorki zameczam pewnie 🙂
jachu76 Ja polecam jeszcze do przetestowania tego romu: Amer_bravox_v2 all inclusive. Download: http://www.mediafire.com/?5idoiymzwxm Zrobiłem parę screenów: Niektóre programy które widać są już prze zemnie zainstalowane.. Piszę w tym temacie ponieważ rom ten jest od tego samego moda. Pozdr.
Speedo1544 Jeśli masz już roota to wrzucasz tego zipa na kartę pamięci odpalisz recovery pod linuxem (tu nie pomogę robiłem wszystko pod windą a linux to czarna magia dla mnie) i robisz flash Romy zawsze wrzuca się na kartę pamięci w postaci spakowanej przy instalacji fon sam sobie już wszystko robi
adevole Po co Ci ten ROM? jest rok stary i nie wspierany, jest tyle nowości a Ty takie śmieci wykopujesz ;p Nie wiem czy znajdziesz gdzieś działający link.