Jeszcze raz;P TurboSima ja używam jak sobie wkładam kartę plusa do telefonu z simlockiem orange i on wtedy omija tego simlocka. A żeby zrobić tak jak Ty chcesz to trzeba użyć adaptera DualSim, ale niestety w tym temacie Ci nie pomogę bo nie mam takiego adaptera, więc nie sprawdzę czy to działa. Ale sadzę ze i tak by to nie miało sensu ponieważ w tym telefonie jest tam tak mało miejsca, że nie zmieściły by się tam dwie karty, no chyba, że jakimś cudem byś baterię podkleił taśmą i zrezygnował z tylnej klapki;d nie no żartuje ale nie ma rzeczy niemożliwych i na pewno ktoś wymyśli sposób żeby upchnąć tam dwie karty. Tu masz link do takiego adaptera:
http://www.allegro.pl/item1051483499_uk6_dual_sim_slim_bez_wycinania_20_generacja.html
Jak widać nie trzeba przycinać karty, ale masz ten telefon więc przyjrzyj się jak to wygląda i możesz kupić taki adapter i spróbować czy się mieści:P teraz tak się przyglądam, tą tasiemkę można CHYBA zgiąć.... to może tak jakby tą drugą kartę na baterię wyjąć albo na kartę SD tam jest takie zagłębienie... Możesz spróbować i podzielić się z nami czy Ci się udało;)
ale się rozgadałem... Pozdrawiam!