Witam,
To pierwszy mój post na tym forum więc chciałbym się przywitać. Niestety od razu mam problem. Jestem posiadaczem i5700 od dwóch dni. W dniu zakupu aktualizowałem Androida do wersji 2.1 (Era). Zauważyłem dziwne działanie telefonu, niestety jest ono przypadkowe. Czasem (wydaje mi się iż przy większym zużyciu procesora, np synchronizacja z Gmailem) telefon zaczyna szaleć, przełącza się pomiędzy ostatnio otwartymi aplikacjami, nawet potrafi zacząć wybierać numer i dzwonić do kogoś z moich kontaktów, ekran miga pomiędzy np. spisem numerów, przełączają się ekrany itp. Trwa to jakiś czas a potem ustaje (o ile sam nie przerwę mu gdy np wybiera mi numer do kogoś). Takie objawy mam tylko i wyłącznie gdy ja coś robię na telefonie, gdy leży w czuwaniu nic się nie dzieje. Czy spotkaliście się z takim zachowaniem tego telefonu? Jeśli tak to jak się tego pozbyć? Próbowałem uchwycić ten moment i nagrać go drugim telefonem aby tu pokazać lecz niestety nie mogę trafić na taki przypadek (jeśli mi się uda to nagrać to od razu wrzucę to na forum).
Oprogramowanie to dokładnie wersja: i570EXXJC1
Mam jeszcze folie na wyświetlaczu, czy to może przeszkadzać?
Telefon jest z Ery, ale używam go w Orange, chyba nie powinno mieć to wpływu.
Proszę o pomoc bo zupełnie nie wiem czy może to problem z oprogramowaniem czy sprzętem. Próbowałem już przywrócić telefon do ustawień fabrycznych i ponownie wgrać soft do telefonu (przez aplikację Kies)