kleokleo1 Witam, telefon nie chce się uruchomić, nie reaguje W OGÓLE na przycisk power. Co teraz? :eek:
[usunięty] jako ze sprint'y nie działa w Polsce, wnioskuję, że telefon masz 'polski', a więc: HTC Hero (Sprint) 2.1 Software Update | 05.19.2010 WARNING: Installing this software will erase your current user data. Please see instructions below for details lecisz na gwarę
chosen_one Możesz próbować przez RUU ale z tego co piszesz to wynika, że umarł Hero więc oddaj na gwarancję. Nie wiem po co to instalowałeś.
kondejm witam,mam okazje kupna htc hero za male pieniadze,tylko ze z nim jest maly problem,przy starcie system sie zawiesza.da sie to naprawic wgraniem custom romu od nowa?dzieki za pomoc
wojtek5 Powinno to się udać jednak nic nie gwarantuje. Mogło być tak że koleś podkręcił procesor i ustawił "set on boot" przez co się zawiesza, wtedy wystarczy wipe i po sprawie, możesz go też przelecieć RUU i powinien odpalić 😉 chociaż równie dobrze może być uwalona gdzieś elektronika.
kondejm czyli rozumiem ze go moge brac o ile to nic powaznego,a jest okazja bo on chce 200 zl.to ma byc tel dla dziewczyny.ja uzywam htc hd2 z wp7.pozdrawiam