MrMike01 Witam, Dzisiaj mój Legend zaproponował mi pobranie nowego update'u – 1.31.405.5. Zgodnie z info na stronie http://www.htc.com/europe/support.aspx najnowszy soft to 1.31.405.4 A u Was?
Speedo1544 Ten update jest dla Legend i Desire ale mnie również nie znajduje takowej aktualizacji W moim przypadku może być to spowodowane rootem i wgraniem rootowanego romu To nie jest Android 2.2
TheMan17 Również zaproponował i zainstalowałem go. 2-3 minuty na instalację, nie było żadnego problemu.
realista mi sie chcial zupdejtowac, ale grzecznie odmowilem - bez listy zmian i potencjalnych problemow nie bede sobie robil klopotow - poczekamy na innych 😛
mbartosik Zainstalowałem - wjechała wersja 1.31.405.5. Wrażenie takie jak w postach powyżej...Żadnych zmian...:-(. Znalazłem news na xda-developers.com ,że pojawiła się wersja 2.03.403 i np. Google Maps dostało obsługę Multitouch :-). Tu Macie linki do romów ...i wydaję się ,że wersja 2.03.403 jest zaraz za 1.31.405.5 ....Tylko poczekać ,aż telefon zaproponuje update...:-)
yiabol czy androida 2.2 też będzie można wgrać za pomocą aktualizacji/ updateu czy będzie to bardziej kłopotliwe (na zasadzie wgrywania Romu)?
AdamT Przy aktualizacji na Froyo na pewno będzie potrzebny WIPE. Za duże zmiany w systemie żeby dało się to wykonać jako update. //Speedo1544 To nie jest temat o 2.2 więc wróćcie do tematu
mobzd Zainstalowałem - wjechała wersja 1.31.405.5. Wrażenie takie jak w postach powyżej...Żadnych zmian...:-(. Znalazłem news na xda-developers.com ,że pojawiła się wersja 2.03.403 i np. Google Maps dostało obsługę Multitouch :-). Tu Macie linki do romów ...i wydaję się ,że wersja 2.03.403 jest zaraz za 1.31.405.5 ....Tylko poczekać ,aż telefon zaproponuje update...:-) 2.03.403 działa całkiem przyzwoicie. Chyba ciut szybciej ale może to subiektywne wrażenie. Pojawił się multitouch w mapach, nowe widżety od HTC. Do instalacji potrzebny goldcard. Ten ROM sam sprawdza aktualizacje zainstalowanych aplikacji. Przed chwilą poinformował mnie że mam dwie aplikację do aktualizacji. :-)
AdamT Ewentualnie dla już zrootowanych jest możliwość instalacji romu jako update.zip przez recovery.
MrMike01 Mobzd, oczywiście , że jest to update typu FOTA. Cock SParrer, twój Legend został zakupiony w sklepie czy od któregoś z operatorów? Jaką masz aktualną wersję oprogramowania?
robku Ja po nowym update zauważyłem zwiększony pobór prądu, szybsze rozładowanie baterii. Podobno update miał coś poprawić w łączności WIFI. Czyżby zwiększenie mocy?
kenpaczi Ja nie widze żadnych zmian. Jedyne co.zauważyłem to ze klawiatura mi zamula a trackball nie działa i mię wiem czy to wina softu czy przyczyna techniczna;> Btw. Powiedzcie czy Legend dostanie Froyo?
robku Kurcze, chyba wszyscy czekamy na wersję 2.2, ale nigdzie nie znalazłem "poważnej" informacji że Legend ją kiedykolwiek dostanie. Przynajmniej na dzień dzisiejszy. :confused