draffter to zależy od tego, jaki launcher używasz. Jeżeli standard, to możesz nie mieć takiej opcji (nie znam Twojego ROMu). Jeżeli inny (np. ADWLauncher) to w opcja Lunchera.
malarr Też się na początku zastanawiałem ale w końcu to rozkminiłem. Musisz wejść w menu->wybór ekranu głównego na liście zmieniasz na Dom wychodzisz na główny pulpit przytrzymujesz lewy soft-key pokazuje ci się menu złożone z 6 ikon wybierasz ustawienia ekranu głównego->ustaw liczbę ekranów Pamiętaj musisz mieć ustawiony dom. 😃
kriss27 malarr - klikam ten guzik nad zieloną słuchawką, tak? a8) @edit: OK, klikam guzik "menu" nad zieloną słuchawką, potem Ustawienia ekranu głównego i mam "Ustaw liczbę ekranów".
diablusia może ktoś mi napisać dokładniej - tzn dla laika- jak zmienic liczbe pulpitów mam tą najnowszą wersje oprogramowania mam 9 ekranów.. chciałabym jak najmniej:) i pytanie czy można ustawić np. tapetę na jeden pulpit? albo żeby jedno zdjęcie bylo na pulpicie a nie sie przeciagalo?? prosze o szybka odpowiedz bo nie wyswietla sie u mnie to ustawienia ekranu glownego tylko zwykle ustawienia...:-/ help me
mati306 Jak ci sie nie wyswietla to znaczy ze masz program uruchamiajacy, w nim mozna miec tylko standardowa ilosc 5 ekranow. Zebys mogl to zmienic to w menu na dole masz wybor ekranu glownego i dajesz ten od lg potem masz mozliwosc zmiany liczby ekranow. A co do tapety to musi byc jedna ktora sie rozciaga 😛