Powuyo Znalazłem wydaje mi sie dość ciekawą ofertę. http://www.gaduair.pl/ Po głębszym wczytaniu w cennik można znaleźć pakiet "net 60 mb" za 10 zł 😃 Cena internetu po za pakietem to 50 gr za 1 mb [1 gr = 20 kb] Tylko jest jedno ale. Na zasięgu jakiej sieci działa ten "operator" ?
zezol Rano tez o tym czytalem i musze powiedziec, ze bylem milezaskoczony. Rozdrabnial sie nie bede 😉 Podaje linka z wiecej info: http://pcformat.pl/index.php/news/nid/3 ... -komorkowa
Powuyo kur... wszystko ładnie pięknie ale... ja musze mieć sms'y ;] A 15 gr za smsa mnie nie satysfakcjionuje
zezol Ja tylko internetu używam, więc muszę zlustrować ofertę GaduAIR i w razie co pomyśleć nad zmianą 😉. Przed chwilą słyszałem o GaduAIR w Esce, wiec kupować już można.
spider a czy jak jade na GaduDroid to też ten transfer jest za darmo? Narazie mam heyah i jestem zadowolony, bo jest tanio i mam doładowane konto.
zezol Darmowy transfer jest w przypadku oficjalnych aplikacji GG. Przeciez Gadu-Gadu odkupilo ta aplikacje, spolszczylo cos tam poprawilo. Wiec to jest to samo co GaduDroid tylko minimalnie lepsze.
gepardek Koledzy, koledzy. Teraz jest Internetowa promocja w Erze. Mocno polecam dla tych, co korzystają wyłącznie z internetu. Ktoś nieźle to przemyślał 😉
androidHTCmagic zastanawiam się czy nie zmienić na GGAIR z Play fresh , gdyż mało smsuje dużo dzwonie a minuta to chyba to samo co w play ! Przeszedłbym ze względu na internet 60 mb za dyche 25mb za 5 zł ! A wplay nie mam zasięgu do taniego internetu i klops! a i przy doładowaniu za 20 zł 100mb za free ! zastanawiam się także nad mbankiem tylko że bym musiał konto se zakładać a mi się nie chce! co byście polecili
timkos zastanawiam się czy nie zmienić na GGAIR z Play fresh , gdyż mało smsuje dużo dzwonie a minuta to chyba to samo co w play ! Przeszedłbym ze względu na internet 60 mb za dyche 25mb za 5 zł ! A wplay nie mam zasięgu do taniego internetu i klops! a i przy doładowaniu za 20 zł 100mb za free ! zastanawiam się także nad mbankiem tylko że bym musiał konto se zakładać a mi się nie chce! co byście polecili W tej chwili jest 300mb za 11zł😃
Sobol Mam pytanie co się lepiej opłaca GaduAir czy Play Fresh na necie siedzę dużo i trochę pisze esów więc co by było lepsze mam teraz erę
marcimix Jeśli piszesz esy bierz play, gaduair ma 22gr za min przy doładowaniu, es kosztuje 15gr. Więc z gygeu opłaca się dzwonić niż pisać 😛
joooa Mam problem nie mogę skonfigurować mms w GaduAir dla telefonu Samsung Galaxy.Ustawienia pomimo wprowadzenia nie działają .Ciągle wyświetla informację cyt"Aplikacja sms/mms(proces com.android.mms) została niespodziewanie zatrzymana.Spróbuj ponownie"Proszę o pomoc
prot Mam problem nie mogę skonfigurować mms w GaduAir dla telefonu Samsung Galaxy.Ustawienia pomimo wprowadzenia nie działają .Ciągle wyświetla informację cyt"Aplikacja sms/mms(proces com.android.mms) została niespodziewanie zatrzymana.Spróbuj ponownie"Proszę o pomoc APNy poprawnie wpisane i zapisane? Telefon zresetowany?