Waise Witam, orientuje się ktoś gdzie można zakupić szybkę do wyświetlacza HTC magic? Ekran sprawny, dotyk sprawny. Jedynie potłuczona wierzchnia szybka (czyli spełniła swoją rolę w 100% 🙂 ). Nie powinno mieć specjalnie znaczenia jakie szybki użyję, byle by pasowała wymiarami i była wystarczająco cienka, żeby digitizer łapał sygnał. Wszelkie info mile widziane.
Krzysiec Witam, orientuje się ktoś gdzie można zakupić szybkę do wyświetlacza HTC magic? Ekran sprawny, dotyk sprawny. Jedynie potłuczona wierzchnia szybka (czyli spełniła swoją rolę w 100% 🙂 ). Nie powinno mieć specjalnie znaczenia jakie szybki użyję, byle by pasowała wymiarami i była wystarczająco cienka, żeby digitizer łapał sygnał. Wszelkie info mile widziane. Ta tzw szybka to własnie digitizer (dotyk) ... Działa dlatego ze jest pojemnosciowy i cos tam jeszcze przewodzi ...
GonzoG1 Wiem, że były dostępne na Allegro oraz eBay. Ceny różne: od 100-150zł (niby nowe, ale bardzo wątpliwej jakości), do ok 100 Euro (oryginalne HTC). Rozwiązaniem może być również kupienie uszkodzonego telefonu na części, ale to już trzeba dokładnie sprawdzać, co w takim uszkodzone.
Waise A to mnie zaskoczyliście. I nie ma na digitizerze żadnego szkiełka? Bo telefon śmiga od ponad miesiąca bez zająknięcia. Jest na allegro jedna aukcja link . Nada się? Czy raczej chłam? :confused
atryd na al...o dostaniesz i będzie działać jak org. poszukaj bo całkiem niedawno człowiek jakiś sprzedawał po 90zł może znowu wystawi 🙂 niby dotyk dotykowi nie równy ale są wykonywane przeważnie w tej samej fabryce w shenzen 🙂 tylko jedne mają naklejkę "oryginał" a inne nie. ja używam takiej szyby za 90zł właśnie i od 2 m-cy nie zauważyłem różnicy żadnej 🙂