mao2 Witam łączę się moją Motką z netem przez wifi i, chcę ,żeby Milestone była punktem dostępowym dla mojego komputera PC,czy jest takowy program? PS: Np: podłaczam Motkę do kompa kablem i mam w PC dostęp do internetu{ nie mam karty wifi w komputerze dlatego szukam takiego rozwiązania).
isaak Jest taki program, PdaNet sciagasz z marketu sciagasz wersje na windowsa i laczysz kablem, nie potrzebujesz roota
DD7 Dużo prostszym programem jest Wigilię Tether - wystarczy kliknąć na odpowiednią ikonę i Internet udostępniony. 😉 Sent from my Samsung I5700 Galaxy Spica using Tapatalk.
isaak Ten pierwszy ma zasadnicza zalete, po podlaczeniua do komputera kabelkiem automatycznie laczy bez jakiegokolwiek klikania 🙂
mao2 Ten pierwszy ma zasadnicza zalete, po podlaczeniua do komputera kabelkiem automatycznie laczy bez jakiegokolwiek klikania 🙂 Zgadza się @isaak wsio hula.Dzięki Panowie
GonzoG1 @mao2: Tak przy okazji.. .Zmień nazwę tematu.. .Nie PUNKT DOSTĘPOWY, bo z takowym to właśnie się łączysz aby mieć internet... a karta WiFi Czyli... "Milestone jako karta WiFi USB"... bo temat mocno wprowadza w błąd