tom517 Czy jest jakas różnica pomiędzy LG Swift, a Optimus ? Może to jedno i to samo, ale w różnych miejscach jest że Optimus jest oparty na Androidzie 2.1, a Swift znalazłem wyłącznie 1.6 Edit... Chyba znalazłem odpowiedź to jedno i to samo 🙂, a różne wersje Androida to po prostu przypuszczenia przed wprowadzeniem na rynek, chociaż niektórzy wróżą aktualizację do 2.1 w lipcu http://technologie.gazeta.pl/internet/1,104665,7911669,Nowy_telefon_LG_Swift___ale_dlaczego_ze_starym_Androidem.html
Vesp3r Samo LG ogłosiło ze w lipcu bedzie 2.1 Zobaczymy jak z tym bedzie. Ja jestem ciekaw czy wczeniej ktoś samemu nei zrobi jakeigoś roma z 2.1 albo i 2.2
aeuaieiia @lgi: w innym podforum jest dość prawdopodobne info, że będzie w połowie sierpnia do 2.1 i możlwie, że do 2.2 w październiku.
barti9820 Mam tutaj oficjalnego maila od LG -----------Reply to Customer Enquiry------------ Szanowny Panie, dziękujemy za kontakt z naszym działem. Informujemy, iż aktualizacja, którą chciałby Pan przeprowadzić, planowana jest na jesień 2010. Czyli niekoniecznie w październiku ,ale może tak być
szymi36 Mam pytanko. Nie jestem zbyt obcykany w telefonach i wszystkim co z nimi związane (swifta mam od wczoraj). Chodzi mi o to, jak dokonuje sie aktualizacji systemu w komórce?
iRymster Przeszukaj forum. Android 2.1 od LG jest zapowiedziany w okolicach października. Sam nic nie zrobisz.
szymi36 Przeszukaj forum. Android 2.1 od LG jest zapowiedziany w okolicach października. Sam nic nie zrobisz. Czyli co? na gwarancji zrobią czy jak ?
iRymster Czyli co? na gwarancji zrobią czy jak ? Prawdopodobnie przez OTA jak to zrobiło HTC dla Desire i Era dla G2. A jeśli nie, to pozostaje update przez PC Suite albo inną tego typu "gierkę flashową".
Ultima Zamykam , bo zaczynają się rozmowy na inny temat. Masz inne pytania nie związane z tematem , załóż nowy.