ditom Witam ! Mam następujący problem. Od czasu do czasu ( nie ma reguły) telefon sam mi się wyłącza.Oczywiście bateria jest cały czas naładowana. Czasami dzieje się to podczas pisania smsa czasami podczas grania a czasami jak telefon jest w stanie czówania i nagle pojawia mi się logo androida. Nie wiem czym to jest spowodowane.Telefon mam od prawie roku a problem ten pojawił się jakieś dwa miesiące temu ale dopiero teraz zaczeło mnie to zastanawiać. Bardzo proszę Was o pomoc 😃 Pozdrawiam!!!!!
Mikolak Kolega ma roota? Jeżeli telefon zrootowany, to najprawdopodobniej wina ROMu, najlepiej w takim wypadku zmienic wersję ROMu, albo przesiąść się na innego roma. Jak mój był niezrootowany to mi się to zdarzało tez. Odkryłem że jedna z aplikacji działających w tle tak oddziaływała
dreamwalker1327 jestem szczerze zainteresowany tym wątkiem, gdyż mam taki sam problem, proszę o info autora co działo się w serwisie, jak sobie z tym poradzić?
Powuyo a ja z doświadczenia wiem, że w takich wypadkach często była winna bateria. W sumie w G1 bateria siedzi ciasno... ale myśle, że warto było by ją dodusić do styków podkładając chociażby jakiś kartonik.
[usunięty] A zobacz czy przypadkiem bateria nie jest napuchnięta ? U mnie nastąpiło małe spięcie i mam 2 razy większą baterie która trzyma ok 5 min rozmowy i wyłącza telefon bo już jest rozładowana .
martin73 hm..? a moze zapycha ci sie cache do tego stopnia ,ze telefon musi sie wylaczyc w celu usuniecia smieci 🙂