Witam!
Jak może już niektórzy na forum wiedzą jakiś czas temu zbrickowałem sobie Spice 😃 Byłem strasznie wkurzony bo wiedziałem jak to z serwisami bywa. Niekiedy i z miesiąc lub więcej można czekać. W sobotę po południu (tj. prawie przy zamknięciu serwisu) oddałem mój telefon do naprawy w Katowicach. Pani odebrała telefon i fakturę zakupu po czym dała kartkę i powiedziała, że na podany nr przyjdzie sms gdy telefon zostanie naprawiony :] Na tej kartce był wpis: "Ostateczna data naprawy: 27-06-2010"... No to wtedy się przekonałem, że sobie poczekam...
... aż tu nagle dziś o godzinie 8 (serwis otwierają o 9 więc nie wiem jak to zrobili) przyszedł sms, że telefon został naprawiony... Zdziwiłem się bardzo no ale nic. Po południu pojechałem po telefon. Okazało się, że "zmienili wersje oprogramowania" oczywiście dali JD2 z Ery bo z Ery była fakturka 😃 Telefon działa i wszystko jest w porządku. Jestem na prawdę w szoku... Wszystko naprawione w 2 dni praktycznie...
Może i to was nie interesuje co się tam działo z moim telefonem, ale chciałem to napisać dla wszystkich tych co boją się modyfikować, rootować i zmieniać oprogramowanie w swojej Spicy 😃 Spokojnie, serwis załatwi wszystko...