Porównanie do ostatnich słuchawek (3mc):
N95 8GB,
E71,
HTC Magic
- świetna jakość głośnomówiący (w samochodzie telefon leży w "szufladce" z boku lub na siedzeniu, ew. na trzymaku na szybie (rzadko bo nie używam do GPS tylku do DYNO (test parametrów samochodu))
- dobra bateria (lepsza niż w Magicu, o wiele gorzej od E71 lepiej od N95) z tym że to bardzo zaawansowany tel więc 🙂
- za**b*** aparat jak na telefon
- szybko się ładuje
- szybki
- brak zwisów
- dobra jakość rozmów via telefon (w biurze szum, radio inni a mimo to można rozmawiać i bez problemu da się gadać z kimś kto ma słaby mikrofon (na stacjonarnym Motoroli cięzko usłyszeć)
- bardzo dobry wyświetlacz
- ogólnie super fonik
- szklany wyświetlacz (w Magicu łapał wilgoć)
- wygodnie przegląda się WWW
WADY
- słaby zasięg (generalnie trudno powiedzieć czy to słuchawka, Magic w Three tam dzie pracuje miał też problemy, natomiast jak używałem 2tyg. O2 wszędzie max. zasięg tyle że w ogóle nie było 3G, ten fon mam z Three więc trudno coś powiedzieć, niby na mapie akurat adres biura ma słabszy zasięg, poza wszystko ok)
- ślady paluchów
- słaba wydajność 3D (chociaż to generalnie dla mnie nie ważne bo i tak nie gram poza jakimiś tower defense itp. od czasu do czasu 😉)
@mathu myślę że może coś nie tak z Twoim Desire, gdyż co jak co ale tryb głośnomówiący sprawdza mi się świetnie w samochodzie (chyba że znowu w PL odrzuty sprzedają), zero problemów, mnie bardzo wyraźnie słychać, ja również idealnie czysty dźwięk, chyba jeden z najlepszych jaki miałem, rezonacji zero, zero skrzeczeń czy innych problemów, test przy 0-70mil (komunikaty w samochodzie wyciszone, jedyne dźwieki to szum opon i klimatronic więc to nawet nie test w idealnie wyciszonym miejscu, nawet jak używałem na postoju z otwartymi oknami też był luzik)...