zegaa jezeli nie mam dostepu wogole do internetu w telefonie jak mam zainstalowac np astro file manager do uruchamiania plikow apk skoro wszystkie instalki astro ktore w necie na kompie znalazlem tez sa w apk ???
WojtekX Jednak trzeba gdzieś znaleźć jakieś bezpłatne wifi i na chwile market włączyć i ściągnąć astro:)
Ultima co do tego sdk nie moge tego znalesc na forum poprosze o link Jak zainstalować SDK Jak wykonasz tą instrukcje włączasz terminal i wpisujesz : adb install c:/cos/tam/aplikacja.apk Gdzie "c:/cos/tam/aplikacja.apk" to ścieżka do aplikacji na dysku.
Powell28 Mógłbyś powiedzieć gdzie znajdę ten terminal ? Chodzi Ci o cmd ? Nie mam pojęcia o obsłudze SDK, a chciałbym z tego skorzystać 😉 Inna sprawa, po zainstalowaniu PC suite, windows nie pyta o instalacje sterowników, więc nie ma możliwości zainstalowania usb_drivers Działa w cmd adb devices, ale formułka install już nie.
Powell28 Mam tak, tyle, że po zainstalowaniu PC Suite, komputer nie upomina się o stery, bo już jakieś posiada. I nie ma jak zainstalować usb_drivers pochodzących z SDK
morcin123 zaraz zaraz .... to potrzebny jest astro zeby apki instalować ? ja uzywam instalator pakietu i niczego wiecej nie potrzebuje wiec ocb ? po co astro ?
kriz2000 a nie prosciej android commanderem? bardzo wygodny program a instalacja przebiea przez dwa klikniecia myszka. dla niewiedzacych to program na PC;)
mrtur Do którego również wymagany jest SDK. Najprościej dla amatora to cokolwiek z marketu(menadżer,aplikacja)