Jestem szczesliwym posiadaczem hero. Natomiast UK to taki piekny kraj, gdzie zdarzaja sie cudne promocje. I tak motka dext kosztuje 150 funciakow, nowa w salonie - w orange. i mam juz troche odlozone na takim bonusowym koncie na nowy telefon - kilka % z kazdego doladowania gratis idzie na konto na nowy tel, tak ze potem jest rabat przy kupnie)
to tez zastanawiam sie nad jej kupnem, bo wyglada bardzo ciekawie - klawiatura robi na mnie naprawde dobre wrazenie (pod wzgledem wygody obslugi), obiecany update do 2.1 "kiedys" no i dostepnosc roota 🙂
telefon sluzylby mi do wszystkiego poza dzwonieniem - internet - glownie fora dyskusyjne, newsy i msn messenger.
multimedia - jak to sobie radzi z odtwarzaniem filmow? (na yt widzialem, ze mp3player dziala lepiej niz ten w hero, szybciej)
aparat/video - jak oceniacie jakosc? i jakie parametry video?
ogolne wrazenia - dziala plynnie? (nie chodzi mi o motoblur, tylko sam system - motoblur mi sie nie podoba i w pierwszej kolejnosci zmienilbym launcher
na tym forum widze ze temat kuleje. sa jakies modyfikowane romy, kernele z OC itd?