Witam serdecznie jestem początkującym użytkownikiem więc proszę o wyrozumiałość.
Posiadam X10 od miesiąca w sieci ERA i postanowiłem podzielić się z wami moją opinią.
Na początek bateria moje pierwsze ładowanie zaowocowało pracą na poziomie 9 godzin w tym market gierki youtube i oczywiście net całość bym zamknął w jakieś 2 godzinki = inna zabawa…. MASAKRA
Po zoptymalizowaniu peona pod siebie czyli tapetki i inne bajery z 9 godzin zrobiło się 12.. nadal mało , zacząłem szukać pomocy w necie i zainstalowałem ta TAS killera z włączoną funkcją autolill i było już lepiej . Oczywiście zostawiłem sobie licznik pobranych danych widet pogodowy „Forecast” licznik baterii i tyle. Nadal Lipa tym bardziej ,że wyczytałem że 3 dni to norma i tu następnie wyłączyłem 3G i zostałem tyko na gsm i synchronizacje automatyczną Emila i portali społecznościowych, nie powiem był lepiej ale to jeszcze nie to, już zaczołem szukać większej baterii i zaobserwowałem ciekawą rzecz mimo to że, widet pogodowy ustawiłem na odświeżanie co 3 godziny on łączył się bardzo często jak to się stało nie wiem ale gdy zmieniałem wspomnianą wcześniej FORCECAST na BeautifulWidget wszystko się zmieniło i teraz 3 dni nie to nie problem.
Poszukiwanie baterii już sobie odpuściłem.
A nie wspomniałem o ustawieniu podświetlenia … zrezygnowałem z ust. Auto jest lipa i ustawiłem tak na 38% optymalnie nie licząc bardzo słonecznych dni wtedy max nie pomaga.
Pozdrawiam i czekam na pozytywy i negatywy.
😃