dominiaz Czy trackball w hero powinien się ruszać we wszystkie strony? Otóż sprzedałem telefon na allegro i kupujący mi zarzuca, że trackball nie działa w górę i w dół. Natomiast prawo-lewo nie ma kłopotów. Nigdy nie używałem trackballa i jestem zdziwiony. P.S. Do czego w androidzie konkretnie wykorzystuje się trackball w opcji góra-dół?
cursed Czy trackball w hero powinien się ruszać we wszystkie strony? tak Do czego w androidzie konkretnie wykorzystuje się trackball w opcji góra-dół? na przykład do poruszania sie po jakims menu lub w przeglądarce.
Angel_of_Death Może kupujący ma tłuste łapy i kulka była wysmarowana przez co ślizgała się*na rolkach... Też miałem podobną sytuację ostatnio, jak koleżanka wysmarowała mi kulkę paluchami brudnymi w podkładzie do twarzy, ale po wyczyszczeniu wszystko wróciło do normy 🙂
chestercsr witam i kolego @Angel_of_Death kupujący nie miał tłustych łap bo po wyjęciu z paczki trackball już nie działał(zamiast biały jest cały niebieski). Problem już rozwiązany i jak się pewnie domyślasz to chodzi o mnie
Angel_of_Death Ok sorry, bez urazy nie miałem nic złego na myśli 😛 //q77 następnym razem napisz to na pw zamiast tutaj. Bo to nic nie wnosi do tematu.