Darjusz Witam wszystkich serdecznie! Mój pierwszy post a zarazem temat więc mam nadzieję że mnie nie zlinczujecie i nie odeślecie go googli. Do rzeczy: otóż przeglądam forum w poszukiwaniu gier które będą działać na htc dream (firmware2.1 update 2)
raven_raven To zapewne już trafiłeś do działu download z grami który jest /forumdisplay.php?f=46" rel="">TUTAJ ?
Darjusz tak byłem tam, jednak wiele gier nie działa na g1, dlatego chciałbym aby ktoś mógł mi pomóc i podać parę fajnych gierek (najbardziej to rpg) które na pewno działają.
obi-wan Jak to "wiele gier nie działa na g1"?? Mnie póki co działa znaczna większość (nie testowałem wszystkich, nie było takiej która by nie działała). A z RPG to na 100% działają te najlepsze, czyli Zenonia i Caligo Chacer.
Darjusz a to nie wiem, trzeba mieć jakiegoś roma wgranego czy co? Bo u mnie to jak włączam grę leci muzyka a obrazu nie ma. Próbowałem na Dungenon Hunter (czy jakoś tak). Poprawka, zainstalowałem Zenonia i śmiga aż miło. A gry 3d będą działać?
Gabrielx Bo to gra Gameloftu ;p Gameloftu żadna nie chodzi na g1 (mi się odpaliło ale za mała rozdzielczość). 3d zależy jaka - np. Raging thunder chodzi
Przecin Bo to gra Gameloftu ;p Gameloftu żadna nie chodzi na g1 (mi się odpaliło ale za mała rozdzielczość). 3d zależy jaka - np. Raging thunder chodzi Nie żadna tylko nowe na wieksza rozdziałke. Działają za to te starsze np. assasin creed.
Sonny1908 Napisze wam jakie gierki działają, może ktoś dopisze jakieś od siebie 😉 Bridge Architect Half Life (na Quake'u) Aevum Obscurum Age of Conquest X Construction Fifa 10 NFS Shift (do wersji 1.5.0, dalej nie działa) Winds of Steel MiniGore Mine Builder (do wersji 1.8, 1.9 nie działa, zresztą i tak gra się bardzo zacina)