Witam wszystkich serdecznie!
Mój pierwszy post a zarazem temat więc mam nadzieję że mnie nie zlinczujecie i nie odeślecie go googli. Do rzeczy: otóż przeglądam forum w poszukiwaniu gier które będą działać na htc dream (firmware2.1 update 2)
To zapewne już trafiłeś do działu download z grami który jest /forumdisplay.php?f=46" rel="">TUTAJ ?
tak byłem tam, jednak wiele gier nie działa na g1, dlatego chciałbym aby ktoś mógł mi pomóc i podać parę fajnych gierek (najbardziej to rpg) które na pewno działają.
Jak to "wiele gier nie działa na g1"?? Mnie póki co działa znaczna większość (nie testowałem wszystkich, nie było takiej która by nie działała).
A z RPG to na 100% działają te najlepsze, czyli Zenonia i Caligo Chacer.
a to nie wiem, trzeba mieć jakiegoś roma wgranego czy co? Bo u mnie to jak włączam grę leci muzyka a obrazu nie ma. Próbowałem na Dungenon Hunter (czy jakoś tak).
Poprawka, zainstalowałem Zenonia i śmiga aż miło. A gry 3d będą działać?
Bo to gra Gameloftu ;p Gameloftu żadna nie chodzi na g1 (mi się odpaliło ale za mała rozdzielczość).
3d zależy jaka - np. Raging thunder chodzi
Bo to gra Gameloftu ;p Gameloftu żadna nie chodzi na g1 (mi się odpaliło ale za mała rozdzielczość). 3d zależy jaka - np. Raging thunder chodzi
Nie żadna tylko nowe na wieksza rozdziałke. Działają za to te starsze np. assasin creed.
ludzie, więc jakie konkretnie gry (najlepiej rpg) chodzą na g1?
zenonia - wszystkie czesci, wspaniala gierka 😃
Napisze wam jakie gierki działają, może ktoś dopisze jakieś od siebie 😉
Bridge Architect
Half Life (na Quake'u)
Aevum Obscurum
Age of Conquest
X Construction
Fifa 10
NFS Shift (do wersji 1.5.0, dalej nie działa)
Winds of Steel
MiniGore
Mine Builder (do wersji 1.8, 1.9 nie działa, zresztą i tak gra się bardzo zacina)