girrand Poszukuje programu do pisania sms w komuterze i wysylania przez magica podlaczonego przez kabel usb z PC . Macie jakies typy ? //Krzysiec: Proszę na przyszłość zakładać temat tam gdzie nalezy ...
draffter prosze bardzo: Andro Web Desktop (3 in 1) Świetny wielofunkcyjny program, jeszcze w budowie, ale pisać sms można 😉 Integrate web desktop and mobile side tools Web desktop enable u use phone functionality from web browser: SMS, file manage, shared clipboard, SSL... Mobile tools: App Lock & manage, Clip Master Many features under develop: MMS, backup, wallpaper, encrypt... Update: App Lock bug, pic file download, picker switch Latest version: 2.1.0 (for all Android versions)
girrand Z tego co widze to bazuje na polaczeniu inernetowym , a jest cos co wykorzystuje tylko przewod usb ?
draffter Przez usb neta nie puścisz Sent from my HTC Magic using Tapatalk nie wiem o co Ci chodzi z "puszczaniem neta" ... :zabawa: Z tego co widze to bazuje na polaczeniu inernetowym , a jest cos co wykorzystuje tylko przewod usb ? rozumiem, ze nie masz routera wifi w domu? Niestety nie spotkałem innego programu 🙁
girrand Sluchajcie a jak w remote sms po podlaczeniu kabla usb i nacisnieciu start wejsc w port 8080 ?
gaua Zobacz SMS from your mobile by www - SpocoSms.com Myślę, że wart jest uwagi mimo, że opiera się na połączeniu internetowym, a nie na USB. Dla kogoś kto ma pakiet danych nie jest to żaden problem, a dzięki temu nie trzeba kabli podłączać.
grranat odgrzewam kotlet. Są jakieś programy które łączą się przez wi-fi z telefonem i umożliwiają wysyłanie sms ? nie chodzi mi o coś w tym stylu SMS from your mobile by www - SpocoSms.com tzn nie chce żeby interweniowały w to strony web.
Chriz_Rack odgrzewam kotlet. Są jakieś programy które łączą się przez wi-fi z telefonem i umożliwiają wysyłanie sms ? nie chodzi mi o coś w tym stylu SMS from your mobile by www - SpocoSms.com tzn nie chce żeby interweniowały w to strony web. Spróbuj airdroid.