O jakich "brakach" kolego mowisz? I z kad zwykly pracownik Play moglby o nich wiedziec? Jak sam zaszedlem do Play celem zakupu stacji dok. Pracownik poprosil mnie o pokazanie telefonu poniewaz ma tylko atrape i nigdy go na zywo nie widzial! Wiec nie czepiajmy sie pracownikow Playa, raczej mialbym wieksza pretensje do pracownikow motoroli ktorych serwis do dzisiaj nie potrafi podac dokladnej daty aktualizacji do Froyo.
szanowny kolego, jakis ty nabuzowany 😉 Zwykły pracownik Playa niewiele wie, ale jego szef wie więcej, bo ma kontakt z magazynem. To że nie widział to ma niewielkie znaczenie bo sam brałem pierwszą Motkę, praktycznie zamawiałem ją, nawet kierownik nie zdążył jej zobaczyć na żywo. A to dlatego że telefon jest drogi i nie ma nawet logo Nokia 😉 Nikt się nie czepia nikogo, były głosy że nie ma Milestona i Spica w magazynach.
Czy jakikolwiek producent n jakimkolwiek systemie informuje kiedy wyda aktualizację? masz takie doświadczenia? bo ja się nie spotkałem, zazwyczaj informacja się pojawia w momencie wypuszczenia aktualizacji.
Więcej spokoju i cierpliwości, a jak nie to może Symbian lepszy albo Windows mobilny 😉