Vento Witam, mam pewien problem, ponieważ gdy podłączę słuchawki i odłączę telefon dale pozostaje w trybie "na słuchawkach". Myślałem, że to wina softu, więc go zmieniłem, ale problem dalej występuje. Natomiast gdy zresetuje telefon, wszystko wraca do normy. Ktoś wie co jest przyczyną?
akpol1186 A zabijasz procesy?? Nie wiem czy jest jakiś proces odpowiedzialny za zestaw słuchawkowy ale zobacz. Może musisz zabić taki proces i będzie ok.
widex Czasami telefon nie załapuje u mnie, że wyjęto słuchawki ;]. Często interpretuje moje włożenie słuchawek (bez mikrofonyu) jako z mikrofonem. Po ponownym włożeniu jest już ok.
Vento U mnie można wkładać i wyciągać milion razy a i tak nic się nie zmienia.. cały czas ten tryb na słuchawkach.
chosen_one Na ROMach 2.1 zdarza się tak, że Hero ma opóźnienie lekkie po włożeniu słuchawek i ich wyjęciu, zanim załapie to mija kilka sekund. Tak samo jest ze zmianą głośności multimediów. Na 1.5 tego problemu nie było.
Vento Tylko, że u mnie ten tryb pozostaje dopóki nie zrestartuje telefonu. Edit: Hmm.. bardzo ciekawe, przeczyściłem wtyk wykałaczką i cudownie ożyło! Temat do zamknięcia.