peter Oglądałem na YT troche filmików z nowym kamykiem. Multidotyk działa fatalnie, telefon jest wolny. Co może być tego przyczyną? Większośc filmów pochodzi z Azji. Czy to ma znaczenie? Czy specyfikacja tego telefonu na tamten rynek jest słabsza niz na Europe? [ame] [/ame]
shaka na Europe ma wyjść mocniejsza (ram 512mb a nie 256mb) jednak może to być też wina kiepskiej optymalizacji softu.
peter To kamień spadł mi z serca 😃 bo napaliłem się na ten telefon a na przedstawionych filmach jest wolniejszy niż pierwszy Milestone.
peter Motka dostępna do zamowienia w EURO RTV AGD. Cena 2299. Troche sporo biorąc pod uwagę np cenę IP4.... ---------- Post dołączono o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Na stronie Euro podają jednak ze telefon bedzie miał 256mb RAMU. Tak bedzie naprawde? Jeśli tak to odpada a szkoda bo mi sie bardzo podoba.
zygielekd31 @peter Artykuł na stronie EURO jest stary (26 maj) a dopiero niedawno motorola poprawiła RAM i Procesor. Jeżeli Motrola droid X nie traffi do europy to XT720 będzie moim nowym telefonem we wrześniu lub październiku jak już cena lekko opadnie i pojawią się używki na alledrogo.
shaka wersja na europę miała być mocniejsza, trzeba czekać na jakieś lepsze info, chyba że motorola uważa że żyjemy w azji... Nowa motka może z czasem nieco stanieć (tak samo jak Galaxy S), zwłaszcza jak pojawią się telefony np. z niemiec.
peter Wkurza mnie już to czekanie. Iphone 4 nie mogę kupić bo nie wiadomo kiedy Play wprowadzi karty microsim a XT720 też nie mogę kupić bo nie wiadomo kiedy będzie i specyfikacja na 100% chyba też nie jest pewna:) Jeśli nie będzie miała 512Mb RAM to nie kupie z tego właśnie względu. ---------- Post dołączono o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Bardzo mi się podoba wizualnie ten telefon:) I specyfikacja też jest ciekawa:)
Damix Peter : iphone 4 ma 512Mb ram i proc jak w ipad 1Ghz (prawdopodobnie w samsungu wave jest taki sam , nie jestem pewien ). XT720 będzie w dwóch wersjach jak ktoś wcześniej wspominał . Mianowicie tak to się przedstawia : http://www.gsmarena.com/results.php3?sQuickSearch=yes&sName=xt720 Oglądając filmiki na YT zauważyłem, że w opakowaniu jest dużo więcej akcesoriów niż w milestone między innym 2 baterie 0.o [ame] [/ame]
shaka Oglądając filmiki na YT zauważyłem, że w opakowaniu jest dużo więcej akcesoriów niż w milestone między innym 2 baterie 0.o w polsce nie dostaniesz takiego zestawu jak na tym filmiku 😉
peter To dobrze, Motoroi to byłby krok w tył moim zdaniem, w Europie to była by ogromna klapa tym bardziej że IP4 jest już na rynku i poprzeczka została zawieszona bardzo wysoko.
Reechani a jednak 256 RAM a nie 512, czyli nie wiele różni się od milestona http://www.engadget.com/2010/06/30/milestone-xt720-spec-changes-again-this-time-for-the-worse/
peter Nie wiem co Motorola chce tym osiągnąc. Nikt o zdrowych zmyslach nie kupi teraz telefonu z 256MB ram z takie pieniądze.