Witam. Mam Htc Magic z androidem 1.5, czy mogę w jakiś sposób grać w gry takie jak sword and sandals 2, lub inne we Flashu na moim Magicu? Próbowałem Skyfire ale nic nie pomogło, proszę o pomoc.
Nie da się. Pełna obsługa flasha dopiero w androidzie 2.2.
a jest android 2.2 na magica?
Nie ma i raczej oficjalnie nie będzie. Na razie nie ma oficjalnie nawet na N1 - aktualizacja wstrzymana.
Na n1 będzie niedługo.. a na magika też ma być 😛 już są zapowiedzi ze strony różnych operatorów
Dobra, mam instalkę flasha i g1 z CM 6 ull Froyo... Podczas instalacji wywala mi error... Co zrobić? Na chama install przez recovery?
@szymon
Nawet nie masz po co instalowac bo i tak ci nie zadziala. Sprawdzone u mnie i u kumpla na g1...
Sent from my Chromatic Dream using Tapatalk
Czemu nie ruszy? Jak to obejść? 😛
Flash wymaga procesor ARM Cortex A8, lub lepszy. G1 ma ARM6 o ile się nie mylę, więc nie radzi sobie z tymi instrukcjami.
Ale widziałem w romach z sense flasha skompilowanego na nasze leciwe g1dynki...
JaK to niektórzy na tym forum mówią to jest "uposledzony flash". Wejdź na stronę Adobe i sprawdź czy masz flasha to albo ci napisze żebyś zaktualizowal albo ze w ogóle nie masz. Wiem bo kumpel ma herosa i tak to działa.
A jaka sluchawke ma kumpel? Ja mam GT540, andka 1.6 i z tego co sie orientuje nie ma zadnych aktualizacji do wyzszych wersji :/ Da rade, zeby Heroes'i poszli??
😃
Kolega nie w temacie...
To nie temat o grze Heroes, tylko o flashu. A wspomniany Heros to telefon htc Hero.
(by Tapatalk)
OJ taaaam detal ;] Zasugerowalem sie tym, ze kolega pokazywal mi na swojej komorce Heroesow ;] niestety druga czesc a nie trzecia, ale zawsze to cos ;]
Ciekawe jak będzie działać z jego procesorem :dobani:
Co do heroesow to aDosbox.