gal001 jak w temacie. dzwiek irytuje, szukam i szukam, ale w trybie kiedy dzwonki dzialaja zawsze mam...
shaka chyba nigdzie. Trzeba wyciszać dzwonki a jak ktoś ma info to ja chętnie też skorzystam, od biedy można wyłączyć dzwieki w systemie ... Może kolejna wersja softu przyniesie jakieś zmiany
baggus Trzeba wyciszyć System Volume np. w AudioManagerze z Marketu. Wtedy dzwonki mogą pozostać a dźwięku migawki nie będzie.
lukas77 Jeśli masz root'a to wejdź do /system/media/audio/ui/ i usuń plik camera_click.ogg (ewentualnie przenieś go gdzieś żeby móc potem odtworzyć. Nie robiłem ale powinno działać.
R2-D2 Jeśli masz root'a to wejdź do /system/media/audio/ui/ i usuń plik camera_click.ogg (ewentualnie przenieś go gdzieś żeby móc potem odtworzyć. Nie robiłem ale powinno działać. Niestety nawet po usunięciu tego dźwięku pozostanie dźwięk autofocusa, którego nie da się wyłączyć bo jest zapisany w kodzie aplikacji aparatu 🙁 Sent from my Milestone
sick6oy E tam, lepiej zainstalować Silent Camera z Marketu i można cykać zdjęcia bez dźwięku migawki 🙂 Nie obrażam się za postawione piwo 😉
R2-D2 Ale oryginalnego aparatu nie wyciszysz. A ten co zaproponowales to dosc kiepski jest Sent from my Milestone
sick6oy Ale oryginalnego aparatu nie wyciszysz. A ten co zaproponowales to dosc kiepski jest Sent from my Milestone Zależy co komu potrzeba, jak dla mnie jest ok.
zezol zakomentowac funkcje itp Ja coś nie mogę znaleźć odwołania do tego dźwięku w kodzie :confused Szukam po nazwie i po hexie