adif1 witam telefon mam od 6h i mam pare pytan czy beda mi dzialac gry na sofcie 1.6?? takie lepsze?? 2 pytanie czy bedzie dzialac mi stronka efilmy.net zebym mogl sobie ogladac? 3.gdy prubuje zaktulizowac soft pisze ze telefon lub komputer niemaja lacznosi a noramlnie lg suide dziala mam win 7 srry ale niemam pl klawiatury dziekuje z gory
GonzoG1 Nie sprawdzałem na telefonie... Sprawdzałem tylko czy to Flash, czy jakiś inny wynalazek. YouTube, Wrzuta i kilka innych działa... To myślę że to też powinno.
busku U mnie na wrzucie (teraz sprawdziłem) jak próbuje jakiś filmik odtworzyć to mam Loading video from the page, zatrzymuje się na 25% i wyskakuje Error - We are having difficulties with this video and cannot play it at this time. Sorry for the inconvienience. Nie wiem czemu tak się dzieje :/?
GonzoG1 Mi Skyfire w ogóle nie działa, więc nie sprawdzę. Ale jak miałem inny rom, to Wrzuta chodziła bez problemu.
GonzoG1 Zmieniłem rom na inny i rzeczywiście na efilmy.net nie chodzi flash... ale na stronie z której są one ładowane (megavideo.com) chodzą. W takim wypadku strona ta może chodzić tylko i wyłącznie na Androidzie 2.2. LG raczej go nie dostanie.
busku Na Androidzie 2.2 to już nie musisz korzystać ze Skyfire bo Android 2.2 ma wbudowanego flasha. A wracając do Skyfire to na moim GT540 to nawet na wp.pl nie odtwarza filmów :-/