Witam.
Mam nadzieję że temat dobrze osadzony, w końcu o multimediach.
Coraz więcej pojawia się ciekawych programów na androida pozwalających pobudzić kreatywne myślenie i stworzyć ciekawe rzeczy. Wszelkiego rodzaju programy obsługujące aparat fotograficzny z różnymi efektami specjalnymi, czy umożliwiające nagrywanie filmów w technice time lapse. Ale nie koniecznie. Może ktoś z was potrzebuje jedynie standardowego aparatu/kamery żeby stworzyć małe dzieło sztuki.
Temat założyłem z ciekawości jakie artystyczne zapędy mają użytkownicy tego forum. Tak więc wrzucajcie tu swoje zdjęcia lub filmy, przy których tworzeniu kluczową rolę odegrały urządzenia z androidem. Mile widziane też ogólnikowe opisy czego użyliście do tworzenia.
Na zachętę, żebyście sobie nie myśleli "eee... ja nic nie wrzucę bo inni i tak pewnie coś lepszego zrobili, więc nie ma sensu" wrzucę swój filmik który nagrałem jak testowałem program Time Lapse. Miał być zachód słońca, skończyło sie bardziej na chmurach.
[ame]
[/ame]
Temat nie ma za zadanie tworzyć jakiejś rywalizacji. Bardziej pokazać na co stać nasze urządzenia w połączeniu z kreatywnością użytkowników.
zezol: Przeniosłem do Off topic.