szuwx Witam, jak w temacie czyli w końcu zaczęło mi brakować miejsca więc pozwoliłem sobie za pomocą got recovery zainstalować app2sd, oczywistą oczywistością jest że dane szlag trafił( dzisiaj mam urodziny i głowa po wczorajszym nie pracowała za sprawnie) a ja niestety zapomniałem zgrać dane, pytanie czy da radę wszstko przywrócić, ewentualnie jak przywrócić chociaż muzykę i zdjęcia?
GonzoG1 Na telefonie się nie da. Musiałbyś podłączyć kartę pod kompa i spróbować takim programem jak GetDataBack FAT Jak karta nie przeszła pełnego formatowania (co raczej w androidzie nie występuje), to jest szansa na odzyskanie.
szuwx Próbowałem easyrecovery, partition magic, unformatem ale dopiero getdataback pomógł, naprawdę rewelka. Problem mam taki że katalogi nie mają poprawnych nazw, stąd pytanie czy ręcznie wszystko od nowa poinstalować czy ktoś podeśle nazwy folderów?np. nie wiem gdzie mam wrzucić nandroid backup?
GonzoG1 U mnie to wygląda tak: /nandroid/HT92EKV00450/BDS-20100323-2359 gdzie: HT92... to dokładny sybmol urządzenia BDS-2010... - BDS- data - godzina Najlepiej to zrób jeden backup, a następnie utwórz folder ze starszą datą i godziną... (jeśli masz podobnie jak na G1)
szuwx Recovery śmiga, wszystkie dane odzyskane, tylko foldery główne zamiast oryginalnych nazw mają jakieś cyfry literami np. 00e237 i ciężko wszystko rozkminić. Najbgorsze że nie mogę zainstalować igo, motonav odinstalowane i nadal lipa.