Witam mam takie zapytanie, chciałem wgrać nowe recovery (RA-dream-v1.7.0) postępowałem według opcji (via terminal application installed on the phone) podczas instalacji wyskoczyło mi "out of memory ..." i różne alokacje. Pytanie czy to oznacza, że nie powiodło się i już nie działa mi recoverymod? (miałem/lub mam / clockworkmod recovery 1.8.1.8 //wersji nie jestem pewien
Jeśli tak mogę to jakoś cofnąć lub naprawić?
//offtopic
Powiem szczerze, że forum ma tak obszerne tematy, że po spędzeniu paru godzin cały czas nie wiem jak co gdzie i kiedy, a zaczęło się od tego, że komórka zawiesiła się wyciągnąłem baterię nie wstała na splashu wisi zrobiłem wipe wstała, próba połączenia z Wi-Fi zwiecha, znów wipe i jakoś tam wstała i działała do czasu aż musiałem zrobić reboota i znów stanęła na splash-u. Bardzo mnie to zirytowało dlatego postanowiłem coś pozmieniać ale jak wbiłem się na forum to moja złość urosła do granic wytrzymałości, bo jest tyle opcji tyle rozwiązań setki postów i nie wiadomo co do czego i jak dodatkowo przekierowania na inne fora. Przydałoby się coś w rodzaju spisu treści masz to postępuj tak to to tak itp. No nic udało mi się komórkę odpalić z backup - u i postanowiłem wgrać ten recovery, o którym wspominałem na początku no i wyszły mi takie kwiatki i teraz powiem szczerze, że nie wiem co zrobić, jakby ktoś mógłby mnie pokierować przez gąszcz informacji na tym forum to byłoby miło wystarczą odpowiednie linki czytać potrafię.
Dane komórki:
zrootowany
CyanogenMod-5.0.8-DS
radio 2.22.23.02
tego nie jestem pewien Hboot 1,33.2005