strayken Hej, Mam taki problem: Po zrobieniu backup'u NanDroidem system juz mi nie chce wstać... Po wczytaniu Backap'u tez nie. Jedynym wyjściem jest WIPE i stawianie nowego systemu. Spotkał się ktoś z czymś takim? Na poprzedniej Wersji Recovery był ten sam problem. Rom też zmieniłem... więc albo chyba to wina mojego sprzętu, albo SPL ?
kowal_001 rozumiem ze masz najnowsze recovery tak? Upewnij sie że masz baterie w wystarczającym poziomie, jak jest za mało % to mogą byc problemy. I przydałby sie tez logcat.
strayken Recovery tak jak w opisie RA-dream-v1.7 Bateria była na poziomie powyżej 80% Pierwsze słyszę o logcat. Właśnie się tym bawie, dam znać jak coś odkryję. Dzięki.
kowal_001 musisz zainstalowac ADB. Potem sterowniki, i jak telefon bedzie widziany przec cmd po wpisaniu adb devices, to fslashuj rom, odpal fona podłącz kabelek, odpal cmd i wpisz adb logcat. I Wklej tu wszystko co sie pojawi.
strayken Wow, dzięki za instrukcję 🙂 Tak jak napisałem, pierwsze słyszę o tej komendzie, ale się już bawie - wygooglowałem sobie o co chodzi, aby głowy nie zawracać. Ale na pewno się przyda komuś innemu w przyszłości 🙂 Jak będę miał chwilkę, by skopać znów rom to wrzuce loga 🙂