Witam 🙂 ja dzisiaj zostałem posiadaczem tego sprzętu no i mam kilka problemów. Wydaję mi się że mam system w wersji pokazowej , ponieważ mam w lewym górnym rogu napis "demo purpose only" . Teraz pytanie do maciekiel czy też masz takie coś?? W tej sprawie poszedł mail do serwisu. Brakuje mi w systemie android Market, nie wiem czemu może własnie przez tą wersje systemu. mam też problem z Operą -przeglądarka systemowa jakoś mi nie pasuje , zainstalowała się bez problemu (ściągnięta ze strony Opery ), ale jak próbuję otworzyć stronę to wyskakuje mi że ma jakiś problem z certyfikatem.Ma ktoś jakiś pomysł jak temu zaradzić.
Też jestem ciekaw czy można wgrać nowszą wersję systemu. Myślałem nawet żeby w ogóle zmienić na np. Windowsa CE, ale jak mi się nie uda to praktycznie sprzęt nadaje się na śmietnik :/ bo nie nagram drugi raz Androida, chyba...
Jeśli chodzi o sam sprzęt to nie jest tak źle, WiFi działa, ekran w porządku, klawiatura też nawet wygodna. Bateria, jeśli się nie używa wifi to troszkę potrzyma, ale rewelacji nie ma. Ekran oczywiście nie jest dotykowy. Menu jest identyczne jak w Androidzie w telefonie, tylko jest kursor zamiast palca 🙂