szczwany Witam. Zamierzam kupić GT540 i nie chcę się zawieść na tym telefonie... Pytanie jest takie czy wszytskie aplikacje na androida pójdą na tym fonie? Jak z grami? Jakie gry tu pójdą ? a:\\ Czego można się spodziewać po tym telefonie? Mam ku990 i jestem z niego zadowolony ale nie ma wi-fi więc dotyk nie bd mi przeszkadzał ani szybkość telefonu (jeśli jest wolny):krzeslem:
tazman jeśli zamierzasz używać go tylko do gier to bateria za długo nie pociągnie, co do aplikacji to jest ich mnogość możesz rozbudować fon o nowe funkcje, ale mus go zrootować
kubi4 szczwany na forum było już że nie tracisz. Zawsze roota możesz wyłączyć - też jest opis co i jak
Oxider Jak narazie nie spotkałem się z grą która by mi nie działała z marketu, nie działają za to Quake 2, Quake 3
szczwany Ok. Przepraszam i dzięki za info... Polecacie ten telefon? ---------- Post dołączono o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- A słyszałem że wyszły gry z gameloft np.modern combat i pytanie czy taka gierka pójdzie?
kubi4 Co do gier nie mam doświadczeń - ale ogólnie telefonik fajnie się rusza - miałem wcześniej telefony z symbianem później wm a teraz android 🙂
szczwany Ja miałem z symbiana n70 i n73 a wm omnie 8gb(ale sprzedałem bo potrzebowałem kase na gitarę) i teraz ma ku990
Oxider W zasadzie to nie jest temat od tego, właściwy jest w tym dziale trochę niżej, ale skoro już pytasz to Ci powiem że telefon mam od kilku dni i jestem bardzo zadowolony. Jedyną wadą jest bateria która szybko się rozładowuje. Telefon ma bardzo dobry ekran dotykowy. Za taką cenę naprawdę warto. Wielki + dla LG
Oxider Nie umiem dokładnie powiedzieć, ale od tych kilku (4) dni codziennie wieczorem muszę ładować przy dosyć intensywnym użytkowaniu (granie, surfowanie po internecie)
xynnide Piszcie najlepsze(wegług was) gry na GT540 😉 a więc według mnie najlepsze gry to: -Radiant -Air Control -Abduction! niekoniecznie w tej kolejności ;P
Konrado Mały OT, żeby nie zakładać specjalnie tematu. Działa Asphalt 5 na GT540? :DD chłopaku wazne ze cale mnostwo innych gier dziala a asphalt 5 pozatym ze wymaga min 2.1 to takze wymaga mocniejszych sprzetów wiec nie da rady 🙂