dkuku Jak w temacie - aktualnie trwa to wieki - trzeba wdusic klawisz odblokowania telefonu, przesunac palcem po ekranie, przytrzymac przycisk aparatu i cykac zdjecie - w poprzednim telefonie (SEk800i)i odsuwalem klapke i cykalem zdjecie. Jest jakis patent aby w motce przyspieszyc ta czynnosc ?
mroczek691 Czy jest jakiś sposób, żeby to zrobić błyskawicznie to nie wiem..... Ale można to przyspieszyć. Po pobraniu programu: NoLock z marketu telefon można odblokować przyciskiem aparatu, więc to wyglądałoby tak: 1. kliknięcie aparatu 2. Przytrzymanie przycisku 3. ponowne kliknięcie. Jeśli to jest za długo to już nie wiem 😃
freaky w dziale download jest aplikacja do robienia zdjęć bezpośrednio po wciśnięciu przycisku aparatu. nie wiem jednak, czy działa na zablokowanym ekranie. ps. szukajka nie gryzie 😉
dkuku Czy jest jakiś sposób, żeby to zrobić błyskawicznie to nie wiem..... Ale można to przyspieszyć. Po pobraniu programu: NoLock z marketu telefon można odblokować przyciskiem aparatu, więc to wyglądałoby tak: 1. kliknięcie aparatu 2. Przytrzymanie przycisku 3. ponowne kliknięcie. Jeśli to jest za długo to już nie wiem 😃 dzieki za odpowiedz - niestety no lock mi nie pasuje bo telefon czasem szaleje w kieszeni - dobra bylaby opcja gdyby do odblokowania trzeba bylo nacisnac 2 guziki a nie 1 0:41 w dziale download jest aplikacja do robienia zdjęć bezpośrednio po wciśnięciu przycisku aparatu. nie wiem jednak, czy działa na zablokowanym ekranie. ps. szukajka nie gryzie moze jakas wskazowka bo mam problem znalezc