Skocz do zawartości
hexen

Nieciekawe mam wieści dla posiadaczy ICS na Sensation - Dyskusja po update

    Rekomendowane odpowiedzi

    drakex

    Oglądaliście sobie filmy w mkv/mpeg-4 w720p/1080p na 2.3.4? No to lepiej nie włączajcie na 4.0.3, bo się jedynie wkurzycie. Matko boska, widzę że powtórka z Desire. Jest jakiś dobry rom na starych bazach z 2.3.4? Tam 1080p latało bez zająknięcia, teraz? LOL, czuje się jak na starej spicy.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Lotny

    tzn, ze to na co czekam juz 40 milionow lat od HTC to nie bedzie takie dobre? jak to mozliwe, ze okroja to co oni sobie mysla? nie chce mi sie w to wierzyc. na co ja czekalem i na co kupilem high endowy telefon? ::/

    Edytowane przez Smogg

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    U mnie wszystko działa wyśmienicie, zero zacięć, sama płynność. Nie straciłem żadnych aplikacji, wszystkie odpalają bez problemów. ;-)

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    LocDog

    To czy działają Ci też filmy z yt w full hd?

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    u mnie wszystkie full hd 1080 lataja bez zajakniecia. wszystko smiga ladnie pieknie;P moze wez ustawienia fabryczne czy cos.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach

    aplikacja zakonczona. i wraca mi do menu. Nie dziala ;]

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    LocDog

    U mnie nie latają filmy w przeglądarce, pokazuje się jakaś kostka niebieska. Czyżby soft był tak nie dopracowany, że każdy z nas mają z różnym problemy. U mnie trafiało akurat na flash chyba.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    ron424

    Miałem dokładnie tak samo. Filmy we flash-u nie działały. Odinstalowałem nawet adobe flash player ale nic nie pomogło bo nie mogłem pobrać ponownie z marketu (wywalało jakiś błąd). Dzisiaj zrobiłem hard reset, poinstalowałem wszystko na nowo i ruszyło.

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    LocDog

    Hard? Chodzi ci o przywrócenie ustawień fabrycznych? Ją to robiłem przed wykonaniem aktualizacji.

    Edit. Dzięki za poradę, mi udało się pobrać i zainstalować flash z marketu i już odpala.

    Edytowane przez LocDog

    Udostępnij tę odpowiedź


    Odnośnik do odpowiedzi
    Udostępnij na innych stronach
    Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

    • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

      Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

    x