badziewmax Chcę wrócić do originalnego softu HTC z Sense. Niestety przez zabawą w instalowanie Cyana nie zrobiłem backupu. Oficjalny instalator oprogramowania ze strony HTC wyrzuca mi błąd połączenia. Co mam zrobić? Ma ktoś może backup nandroida do 32A z Orange? Bardzo proszę o pomoc.
marcimix Chcę wrócić do originalnego softu HTC z Sense. Niestety przez zabawą w instalowanie Cyana nie zrobiłem backupu. Oficjalny instalator oprogramowania ze strony HTC wyrzuca mi błąd połączenia. Co mam zrobić? Ma ktoś może backup nandroida do 32A z Orange? Bardzo proszę o pomoc. http://www.mediafire.com/?w4modtnnzbw Oryginalne, ale z możliwością roota. W razie czego mów że ściągałeś ze strony HTC. Jest to oryginalne australijskie oprogramowanie, oczywiście w pl 🙂
yanusz Jak stare jest to firmware, starsze od tego oficjalnego od orange ? Jest juz w nim ROOT, czy trzeba sobie wgrac ? Jak z radiem, mozna na stare czy nowe potrzeba ?
marcimix Jak stare jest to firmware, starsze od tego oficjalnego od orange ? Jest juz w nim ROOT, czy trzeba sobie wgrac ? Jak z radiem, mozna na stare czy nowe potrzeba ? Jest root systemy, bez możliwości natychmiastowej zmiany na inny rom. Poczytaj dokładnie tutaj: Forum po zmianach, link nie działa Jest to oficjalna aktualizacja z nieumyślnym błędem od strony htc 😃 Instalujesz tylko ruu, jeśli oficjalny CI odpowiada 🙂
Cacor Jak stare jest to firmware, starsze od tego oficjalnego od orange ? Jest juz w nim ROOT, czy trzeba sobie wgrac ? Jak z radiem, mozna na stare czy nowe potrzeba ? Jest jakie jest standardowy 1.5 bez Sens Ui. Jest w nim root co pozwala się nim pobawić (pozwala na zmianę romów wedle życzenia). Wgrywamy na stare radio 3.22. Osobiście wole ten rom od tego z sense gdyż działa na nim bluetooth oraz widget jasności ekranu. Polecam. 🙂