Witam,
Czy zna ktoś z Was bank, który ma dobrze rozwinięty system obsługi przez internet?
Z BPH od początku są problemy, mam poprawnie zainstalowane certyfikaty itp., ale co chwilę albo rozłącza połączenie z bankiem (serwery przeciążone) albo nie mogę wypełnić pola z przelewem bo pół formatki wprowadzającej się nie załadowało. Nawet zalogować się jest ciężko, często wywala błąd połączenia a jak odświeżę stronę to jestem zalogowany... Zrobienie jednego przelewu zajmuje mi czasem godzinę a faktur od stałych dostawców co miesiąc mam ok. 40 😃
Porady z infolinii w stylu "proszę zresetować router" raczej nie skutkują 😃 znam się dosyć dobrze na kompach i wiem, że to jest wina banku i ich serwerów oraz ogólnie całego tego systemu, który wygląda jak z 1994 roku. Oczywiście próbowałem na różnych przeglądarkach i na różnych systemach, zawsze jakiś problem się pojawi.
Czy może ktoś polecić jakiś bank?? Zaznaczam, że jest to konto firmowe i tu pojawia się problem, ponieważ nie wszystkie banki prowadzą konta dla :cii:spółek:cii:, większość ma tylko dla zwykłych śmiertelników i działalności gospodarczych.