ale nie jest transflective, jaśniej nie mogę. Nieważne już wg. mnie Motorola dała tak wysokiej klasy wyświetlacz LCD TFT że w słońcu bez tej technologii doskonale widać, nawet nie wiem czy nie lepiej. Jak nie wiesz o co mi chodzi to raz jescze
w wyżej wymienionym filmiku, patrzcie na sekundy 24-31 na Xperię X10: te jasne buttony, one się swiecą w słoncu.
I powtarzam, to nie chodzi o technologię TFT (pomyliło mi się) chodzi o transflective, tak mi się wydaje.
Edit: Coren, pomyliłem się w910 też to ma, tylko tak bardzo tego nie widać. Popatrz w słońcu pod dużymi kątami, próbuj w różnych pozycjach żeby słońce się w nim odbijało, widać mieniące się kolory... jednak tylko pod dużym kątem, w milestonie widoczność jest duża patrząc prostopadle na ekran. Chociaż teraz porównałem Milestone i w910, i ekran w sonyericsson jest wyraźniejszy, kontrast ostrzejszy, w Milestonie kolory są lekko bledsze (lecz wystarcza żeby zobaczyć co się chce, szkoda tylko że nie dali tej technologii jak w soniaczach, Xperia x10 wypada na pewno lepiej w słońcu)