passenger 2 #1 Napisano 2 Lipiec 2010 (edytowane) W tym temacie proszę prowadzić dyskusję Edytowane 27 Sierpień 2010 przez passenger Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ktl20 1 #2 Napisano 2 Lipiec 2010 Ktoś może powiedziec czy ta gra pojdzie na Spice? i moze ktos wrzuci gdzies pliki z SD ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
passenger 2 #3 Napisano 2 Lipiec 2010 (edytowane) nie wiem czy pójdzie na hero a na spicy tym bardziej nie mam pojęcia próbuje pobrać plik ale download zatrzymuje się na 5% i stoi. jak mi się uda to zrobić to na pewno je wrzucę. u mnie wygląda to tak : a po chwili tak: i tak w kółko Edytowane 2 Lipiec 2010 przez passenger Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbaracki 0 #4 Napisano 2 Lipiec 2010 mam to samo, 5% i stoi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartekc00 3645 #5 Napisano 2 Lipiec 2010 Na motoroli Milestone poszło Gra działa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patras 0 #6 Napisano 2 Lipiec 2010 jak ktoś już zainstalował, to niech się podzieli wrażeniami i przede wszystkim interesuje mnie czy gra lepsza od real football. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartekc00 3645 #7 Napisano 2 Lipiec 2010 Nie mam już pomysłów. Może wieczorem ogarnę czy gdzieś czegoś nie ma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ENRO 0 #8 Napisano 2 Lipiec 2010 Udało mi się uruchomić na G1. Gierka na prawdę wymiata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bulbacz 1 #9 Napisano 2 Lipiec 2010 na 1.5 można sobie pomażyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
passenger 2 #10 Napisano 2 Lipiec 2010 Udało mi się uruchomić na G1. Gierka na prawdę wymiata. w jaki sposób ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach