marekm353 Witam jako nowy członek forum, mam małe pytanko dotyczące tylnej klaplki w Desire, czy prawy dolny róg (patrząc na tył telefonu) nie odstaje wam troszeczkę - tak jakby klapka była troszkę a duża? i czy "zatrzask" w tym miejscy trochę nie "łapał" ? pozdrawiam MarekM
Koko35 Telefon telefonowi nie równy, nie wszystkie są spasowane idealnie, w moim minimalnie na górze z lewego boku odstaje klapka
the_bart123 Telefon telefonowi nie równy, nie wszystkie są spasowane idealnie, w moim minimalnie na górze z lewego boku odstaje klapka u mnie kurde to samo :-|
kammoo i u mnie..ale ja to chyba wyłamałem, bo po paru piwach kartę zmieniałem i ciężką rękę miałem;-)
drozdaxxx Mam niewielką przestrzeń widoczną gołym okiem między obudową a tylną klapką na lewo od gniazda ładowarki. Czy to jest normalne bo jak dociskam obudowę w tym miejscu to widać że tam jest roszkę luzu. Druga sprawa dotyczy tego , że jak dociskam klapkę w lewym górnym rogu to cicho trzeszczy.
naye666 U mnie niestety podobnie od chwili zakupu. Szczelinka przy wyjściu sluchawkowym która można lekko przecisnąć ale wraca do pozycji starej. Po prostu niespasowane, dlatego mam back case Sent from my HTC Desire using Tapatalk
tb.nate Całe szczęście, że mój Desire jest odpowiednio spasowany 🙂 Był wart swej ceny. Zazwyczaj nie mam szczęścia do sprzętu, ale póki co nie narzekam 🙂
naye666 czy ktoś się orientuje czy niespasowana tylna klapka upoważnia do wymiany tej klapki cokolwiek ?
majkel2424 Przez te szpary może wlecieć woda naszczęście mam silikonowy pokowiec 🙂 caly silikonowy czy tylko rubber case? jak masz caly silikonowy to mozesz miec zonka jak Ci sie zapoci i wilgoc dostanie :]
naye666 Oczywiscie, ze nie uprawnia... Niby kto mialby Ci ja wymienic? Operator? HTC? Kto ? Udam ta kasliwa uwage za srednio pomocna. Niespasowana klapka to pewnego rodzaju wada, stad me pytanie. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
bulletproof973 Możesz pójść do salonu i zgłosić niezgodność towaru z umową bo na gwarancje to na pewno nie przejdzie. Ale tak szczerze mówiąc to marne szanse że ci to wymienią.
netsurfer U mnie też klapka odstaje z prawej strony na dole patrząc od tyłu telefonu. Trochę mnie to czasem irytuje, bo wolałbym mieć gładki i dobrze spasowany telefon, ale chyba musimy się przyzwyczaić do tych drobnych bolączek Deski;)
puchaty w usa zadzwonisz i ci nową wyślą bez zabaw (źródło cyanogenmod forum). U nas pewnie jak pchniesz do serwisu to też ci wymienią (bo u nas trzeba wysłać telefon cały z zestawem żeby np. wymienić baterię). Ale kto by ryzykował wysyłkę do regenersis w sprawie klapki z przerwą 🙂
marioo Jak kupiłem Desire i włożyłem sim było idealnie spasowane, później musiałem kilka razy wymienić sim (w sumie ze 4 otwarcia klapki) i w okolicach dziurek od głośnika na tylnej klapce lekko klapka odstaje. Zdjąłem klapkę i lekko ponaginałem zatrzaski "do środka" i jest teraz ciut lepiej. Aczkolwiek idealnie było tylko za pierwszym razem 🙂 też mnie to trochę denerwuje, ale przyzwyczaiłem się tak samo jak do dwóch paprochów które wpadły pod szybkę wyświetlacza. Telefon noszę w skórzanym etui (podobnym do oryginalnego). I tak go uwielbiam 😉