pawelg441 Witam. Od wczoraj mam telefon LG gt540 Swift, nie wiem czemu mam wykrzyknik po lewej stronie na górze, i jeszcze jedno pytanie, czy trzeba formować baterię ? w salonie mi powiedzieli ze nie trzeba, bo można ją nawet uszkodzić. Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam,
lesniak Bateri Li-ion podobno nie trzeba formatować. Rozwiń górną belke w tel to się dowiesz o co chodzi. Naskrobane z Samsunga I5700
pawelg441 nie da się rozwinąć górnej belki, a bateria to lithium-lon polymer battery 3.7V, czasami nie ma wykrzyknika, ale często jest
dziuba997 .. lub naciśnij dotykowy kwadracik nad lewym klawiszem słuchawki, następnie wybierz powiadomienia.
pawelg441 ok, później spróbuje jak wyskoczy jeszcze raz ten wykrzyknik, teraz ładuję baterię pierwszy raz, podłączyłem go jak mi się wyświetliło, że trzeba go podłączyć pod ładowarkę, ile bateria wam trzyma ? ---------- Post dołączono o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- problem rozwiązany, dzięki
GiTowiec W moim przypadku wykrzyknik w lewym górnym rogu mówił o tym, że nie jestem zalogowany. Żeby odczytać tę informację ja musiałem wcześniej skorzystać z opcji podanej między innymi przez @dziuba997 bo też nie potrafiłem rozwinąć górnej belki ściągając ją na dół. Bateria w moim przypadku trzyma śmiało 3-4 dni przy normalnym korzystaniu a więc trochę rozmów, filmików, muzy, zdjęć