Ralink Witam na allegro i na naszym forum ktoś oferował sprzedaż HTC Wildfire na allegro jest on po 1200zł więc mało 😉 a co wy o tym sądzicie ? ja przypuszczam ze teraz drastycznie spadnie cena Hero 😉 link do aukcji http://www.allegro.pl/item1099498868_htc_wildfire_htc_polska_22_vat_lodz_raty.html
Alterglobal Nom Wildfire, jak dla mnie ciekawy fonik i chyba wezme go sobie w Play'u bo nie jest zbyt drogi 😃 i android 2.2 Wita :][]]]]]]
Malkontent juz 11 aukcji, prosto od playa 😃 cena coraz bardziej atrakcyjna http://www.allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=wildfire&change_view=1&category=165
krecik508 Pierwszy post i od razu o tym telefonie.Zakupiłem go niedawno i jedynie oczekuje na przesyłkę i będę mógł się pobawić tym telefonem. Ceny faktycznie przystępne, szczególnie jeżeli brać pod uwagę abonamenty dla firmy. Mam nadzieje iż nie zawiodę się na tym producencie i będzie to trafiony wybór.
nalezny85 ja takze zamowilem w playu ale posiadam tez spice i sprwadze jak ten telefon dziala porownojac go ze spica i podziele sie uwagami
Bartek22 Właśnie się zastanawiam który by tu telefon wziąć spice czy tego HTC. I czy będzie można pograć na nim w jakieś 3D czy będzie tak samo jak w przypadku spicy 😃 ? Jeszcze jedno będzie czy będzie jakaś oficjalna aktualizacja do 2.2 ?
Ralink Androida 2.2 bedzie miał na pewno a jeśli chodzi o gry 3D to HTC napewno nie skopie tego jak Samsung 😉
marioking Jeszcze jedno będzie czy będzie jakaś oficjalna aktualizacja do 2.2 ? HTC oficjalnie poinformowalo ze dla wildfire, legend, desire aktualizacja do 2.2 ma sie ukazac w tym kwartale. Wiec brzmi obiecujaco.
Bartek22 Jeszcze jedno dość ważne dla mnie pytanie 😛. Ten telefon jest tylko dostępny w playu jako play dla firm ? Jeżeli tak to kicha.
dabas Dostępny jest też normalnie. Widzę, że niektórzy brali telefon w przedsprzedaży i jeszcze czekają. Ja dzisiaj o 10 rano wpadłem do salonu i był więc wziąłem 🙂 A jeśli chodzi o Androida to ja w moim widzę, że nie ma 2.2 jest 2.1-update1 to chyba nie jest jednak ten 2.2. Czy się mylę?
Ranndolf update do 2.2 htc da do gwiazdki Przyszłego roku 😉 A co do ceny, to ja jednak spodziewałem sie niższej na allegro, ale to dopiero pierwsze modele... zobaczymy w przyszłości... a telefonik całkiem przyjemny 😉
Bartek22 A jak z jakością dźwięku ? Da się na głośnikach słuchać czy jest tak jak w przypadku Spicy ?
szczery Zastanawia mnie czemu żadna aukcja na allegro nie oferuje prawdziwych zdjęć Wildfire. Wszyscy wklejają obrazki z internetu. Ten ekran jest aż tak straszny ? ;P
dabas mój kolega powiedział, że taki troche "avilowy". ale używałem avili i jednak widzę sporą różnicę w jakości. oczywiście na korzyść wildfire. <baggus>Panowie(i Panie), załóżcie sobie nowy temat z wrażeniami z użytkowania tego telefonu. Ten jest o aukcjach na allegro. Temat do wrażeń osobistych tutaja: Forum po zmianach, link nie działa
jag10 Zastanawia mnie czemu żadna aukcja na allegro nie oferuje prawdziwych zdjęć Wildfire. Wszyscy wklejają obrazki z internetu. Ten ekran jest aż tak straszny ? ;P Ekran wygląda w rzeczywistości lepiej niż wskazuje na to 320x240. Nie wklejają prawdziwych fotek pewnie z tego powodu, że to absolutna premiera. W necie brak nawet recenzji/review tego modelu. Są tylko jakieś skąpe opisy z wersji przedsprzedażowej
Konrado jedna z reccenzji ;p http://www.electricpig.co.uk/2010/06/23/htc-wildfire-review-android-2-1/
karolina715 Czy play dodaje do oprogramowania telefonów dostępnych na umowę jakieś dodatki od siebie, jak np. w orange? Czy jeśli kupię telefon na allegro pochodzący z salonu play to czy nie posiadając imiennej umowy nadal mogę w ramach 24 miesięcznej gwarancji domagać się naprawy?