baza0 Witam. Moja "kulka" nie działa w dół. Zaczyna działać dopiero kiedy ją wcisnę (np. tak jak do robienia zdjęcia) i wtedy dopiero mogę ruszyć w dół. Co to może być? Syf jakiś? [ame][/ame]
chosen_one Syf jakiś? Prawdopodobnie tak. Spróbuj przeczyścić i poruszaj we wszystkie strony. U mnie pomogło.
baza0 pokręcenie trochę kulką "na chama" we wszystkie strony pomogło. BTW jakieś wskazówki jak czyścić telefon? Jak rozebrać?
krysiak115 ej mam pytanko, u mnie trackball działa bez zarzutu tylko mam pytanie bo hero nowy był cały biały jak kartka papieru A4 i trackball był jasny , a teraz u mnie trackball zrobił się czarny a obudowa telefonu żółta , ale ciekawostka moje oryginalne słuchawki HTC z zestawu zrobiły się zielone WTF? czy telefon tez nie zrobi sie zielony?
impress ej mam pytanko, u mnie trackball działa bez zarzutu tylko mam pytanie bo hero nowy był cały biały jak kartka papieru A4 i trackball był jasny , a teraz u mnie trackball zrobił się czarny a obudowa telefonu żółta , ale ciekawostka moje oryginalne słuchawki HTC z zestawu zrobiły się zielone WTF? czy telefon tez nie zrobi sie zielony? Kameleon 😃
haftus ej mam pytanko, u mnie trackball działa bez zarzutu tylko mam pytanie bo hero nowy był cały biały jak kartka papieru A4 i trackball był jasny , a teraz u mnie trackball zrobił się czarny a obudowa telefonu żółta , ale ciekawostka moje oryginalne słuchawki HTC z zestawu zrobiły się zielone WTF? czy telefon tez nie zrobi sie zielony? :facepalm1:
vaddiv ej mam pytanko, u mnie trackball działa bez zarzutu tylko mam pytanie bo hero nowy był cały biały jak kartka papieru A4 i trackball był jasny , a teraz u mnie trackball zrobił się czarny a obudowa telefonu żółta , ale ciekawostka moje oryginalne słuchawki HTC z zestawu zrobiły się zielone WTF? czy telefon tez nie zrobi sie zielony? Wymiękam, ale pewnie tak :facepalm:
[usunięty] Miałem ten sam problem tylko z ruszaniem w lewo. Też musiałem docisnąć żeby zaskoczył. Po kilku dniach jakoś samo przeszło, nawet nie zauważyłem kiedy.