Witam,
Specjalistów, amatorów, chętnych pomocy oraz czytelników forum.
Zajrzałem do Was z problemem poruszanym na tym forum pewnie dość często, lecz po przejrzeniu topiców sytuacja różni się od mojej.
Już śpieszę opisać problem: Pewnego pięknego dnia zaciekawiła mnie opcja blokowania telefonu poprzez wzór i tutaj zaczyna się problem. Zafascynowany dziewięcioma kółkami zacząłem sprawdzać różne kombinacje i po chwili ostrzeżenie 5 błędnych prób wpisania wzoru odczekaj 30 sek, zaintrygowany przyciskiem "Zapomniałeś wzoru" postanowiłem się przekonać w jaki sposób można przypomnieć wzór i to był mój gwóźdź do trumny. Wyskoczyła okienko logowania do konta Google oczywiście nie pamiętam ani loginu ani hasła do tego mam w telefonie wyłączone Wi-Fi oraz Transmisje danych. Po przejrzeniu wyników Google doszedłem do wątku o wipe, czyli powróceniu do ustawień fabrycznych. Wszystko by było pięknie gdyby nie to, że mam wyłączone Debugowanie USB i nasuwa się pytanie Czy potraficie mi pomóc? Bardzo ważne dla mnie jest nie straceniu kontaktów a obawiam się, że może być z tym problem. Zaznaczam, że byłem w nie autoryzowanym serwisie i doradził mi oddać telefon do Serwisu LG, odwiedziłem również salon Plusa znów Ci odesłali mnie na Wasze forum twierdząc, że Serwis LG może wgrać nowego softa ale stracę kontakty (zaznaczyli, że mogę zrobi również to sam ale jak skoro Debugowanie USB mam wyłączone?). Informuję, że mój telefon to LG Swift GT540 z Androidem w wersji 1.6. Rozważam jeszcze opcję PW do supportu LG ale wpierw poczekam na Wasze wypowiedzi. Dziękuję i czekam na pomysły 🙂