RedScorpio Tak jak w temacie? Jak dodać do kalendarza urodziny osób z kontaktów? Miłoby było gdyby był jakiś program do robienia tego automatycznie, bo funkcji w systemie nie znalazłem. Wysłane z HTC Desire za pomocą Tapatalk
kriis.borowski 1) zakładasz kalendarz w google: Urodziny osób z kontaktów i wydarzenia (dodaj > przeglądaj ciekawe kalendarze > więcej) 2)w ustawieniach kalendarza w andku wybierasz żeby ci go wyświetlał
RedScorpio Wielkie dzięki! Szczegółowo: > Ustawienia Kalendarza > Kalendarze > ramka "Inne kalendarze" > Przeglądaj ciekawe kalendarze, i dalej tak jak kolega wyżej napisał.
sweng Mam problem z kalendarzem. Czy ktoś może mi powiedzieć jak przerzucić daty z kontaktów (urodziny, imieniny, inne daty zamieszczone w danych kontaktu) do kalendarza google.
sweng w tym temacie jest odpowiedz na twoje pytanie https://forum.android.com.pl/topic/16880-automatyczne-dodawanie-urodzin-do-kalendarza/ Niestety link jest nieprawidłowy i tematu nie ma :/ Aktualnie wspomagam się aplikacją Birthdays - Free ale ona nie wpisuje dat do kalendarza. Mimo wszystko działa całkiem nieźle i są do niej dość ładne widgety.
jackpol Pytanie do użytkowników Desire S Kalendarz w Androidzie nie pokazuje mi wydarzeń (urodzin) z Facebooka, nie mam opcji dodawania kalendarza facebooka. czy można to jakoś wgrać, czy w S-ce to normalne czy może kwestia softu ?