Maly1920 Witam telefon mam ciagle w ladowarce, lecz na ekranie blokdy mam ciagle 50% o co chodzi? 馃槈 Sent from my GT540 using Tapatalk
grzala99 w ciagu 3h powinno dojsc do 100% - jak tak nie robi - spr贸buj podpiac przez usb do kompa i nie montuj karty sd - po prostu niech bedzie tylko podpiety - jak bedzie podobna sytuacja - telefon musisz oddac na gwarancje
qmisiek440 wska藕nik w androidzie jest do du..y, doinstaluj z marketu np battery status pro i zobacz co b臋dzie podokazywa艂
adeer-raplog ja ostatnio wszystko na艂adowane i 99% - jest napisane, 偶e telefon jest na艂adowany ale dalej mam to 99%. Pod艂膮czam 艂adowark臋 i dalej nic - bateria na艂adowana 99%
Ultima Popraw nazw臋 tematu "bateria 50%" raczej nie m贸wi za du偶o i nie streszcza problemu . A co do tematu spr贸buj wy艂膮czy膰 i w艂aczy膰 telefon czasem ten licznik baterii si臋 zawiesza 馃槈
adeer-raplog Z mojego do艣wiadczenia - najszybciej 艂aduje si臋 na wy艂膮czonym telefonie, a dzisiaj od 10 do teraz mam jeszcze 90% a u偶ywa艂em wi-fi, dzwoni艂em, wys艂a艂em kilka sms贸w - tak偶e tak jak ju偶 kto艣 m贸wi艂 - z 艂adowania na ladowanie telefon sprawdza si臋 lepiej... :-)