Oczywiscie, ze nie brak mi dystansu. Np smiesza mnie porownania do 3310, gdzie iPhone wygrywa tylko wyswietlaczem albo pocacy sie iP. Ale na kazdym kroku, gdzie wlacze jakis watek, to jest nawiazanie do iPhone. Nawet jesli autor nie nawiazal, a moze nawet nie wie o istnieniu tej sluchawki. Ale mozecie mi wytlumaczyc dlaczego zawsze iPhone? 🙂
Dlaczego nie wkleicie, zrobicie, nie pozartujecie z Nokii tej z kolorowym, duzym, dotykowym wyswietlaczem. NIe wiem nawet jak ona sie wabi, bo mnie to nie interesuje.
Przykladem byl tutaj jeden watek o wysylaniu czegos tam przez BT. Autor mial jakies pytanie, po czym odpowiedz byla jasno nawiazujaca do iP. Cos tam bylo, ze i G1 i iPhone nie moga wysylas przez BT, ale za to iPhone nie ma jeszcze na dodatek MMS, wiec autor nie ma sie co martwic, bo iPhone jest gorszy, gdzie w ogole go to nie interesowalo. A w poscie autora nie bylo slowa iPhone, nie bylo nawet nawiazania, zaden nawet maly przecinek nie mial nic, NIC wspolego z iPhone.
Wcale nie mam nic przeciwko z zazartowania sobie z jakiegos telefonu. Mam iPhone i wiem, ze nie jest on idealny. I jesli ktos go tak bardzo nie lubi, to niech zalozy sobie forum: "antyIPHONE" i tam niech sobie wypisuje.
Nie wiem, moze jestem durniem, moze jeszcze kims gorszym, ale jakos nie lubie takich rzeczy.
Swoja droga po wpisaniu nawet w wyszukiwarke "iPhone" znajduje 9stron. ;O Az mi sie wydawalo, ze jestem na jakims portalu o iPhone. OFC zart. (ale ja mam zarcik wyostrzony). Wiem, ze ja nie jestem idealny. Nawet kiedys jeden z userow innego forum powiedzial do mnie, ze "biegne na forum nawet z kaszlem". Ale jesli cos pisze, to nawet jesli jest to blache, to ma dla mnie znaczenie. Nie wiem czy zakladanie takich tematow ma za zadanie "podlizanie" sie kolega z forum?
[z gory przepraszam jesli kogos urazilem, nie mialem takiego zmiaru. wychodze z zalozenia, ze forum jest do rozmow na poziomie i trezba zachowac odpowiednio i kulturalnie. Jeszcze raz przepraszam, jesli kogos w jakis sposob urazilem.]