pracus Czy ktoś próbował już znaleźć sposób na zewnętrzne powiadomienie o nieodebranym połączeniu/wiadomości? Dioda, wibracja, dźwięk, cokolwiek? W tej chwili za każdym razem muszę włączyć ekran, żeby sprawdzić, czy nic nie przyszło/nikt nie dzwonił.
akawisz Hej. Ja zainstalowałem sobie missed call z marketu. I co jakiś czas mam dźwiękowe powiadomienie o nieodebranych połączeniach i smsach
pracus Właśnie też to przed chwilą pobrałem i jest tam opcja LED, ale chyba - jak rozumiem - aplikacja nie wykrywa automatycznie, czy może sterować diodami telefonu? W każdym razie LG GT540 na zewnątrz nie daje żadnych świetlnych znaków.
GonzoG1 Właśnie też to przed chwilą pobrałem i jest tam opcja LED, ale chyba - jak rozumiem - aplikacja nie wykrywa automatycznie, czy może sterować diodami telefonu? W każdym razie LG GT540 na zewnątrz nie daje żadnych świetlnych znaków. To jest ustawienia diody powiadomień - a Swift ma taką ??
pracus Chodziło mi właśnie o klawisze. Rozumiem, że przez Missed Call nie da się tego zrobić - polecacie coś innego?
GonzoG1 Telefon to nie zabawka elektronika, z którą można zrobić wszystko. Podświetlenie - możesz tylko regulować jasność. Nie włączysz klawiszy i żadna aplikacja tego nie zrobi. Od tego są diody powiadomień - LG wytaniając telefon nie dało diody... Nie ma aplikacji bardziej rozbudowanej od Missed Call
pracus Mimo wszystko zakładam, że od kiedy system steruje podświetlaniem klawiszy, to można to zrobić programowo. Kwestia na jakim poziomie napisana jest aplikacja. Co innego, gdyby kwestia podświetlania była mechaniczna, ale w końcu to nie jest włącznik światła w salonie 🙂
XGrzesX Mi w Missed Call nie pasuje tylko że dioda pokazuje tylko ostatnie zdarzenie. Mam ustawione aby po włączeniu bluetooth dioda migała na niebiesko oraz po nieodebranym połączeniu albo po przyjściu SMS migała na zielono. I jak włącze bluetooth to miga na niebiesko ale jak przyjdzie np. SMS to najpierw miga na zielono ale potem nie miga na niebiesko mimo, że bluetooth jest cały czas włączony. Przydało by się też aby dioda mogła migać na zmianę różnymi kolorami w przypadku kilku zdarzeń.
Nova2105 Witam! Mam taki problem, gdy ktoś do mnie dzwoni i nie zdążę odebrać a ta osoba się rozłączy włącza mi się wibracja. Czy możliwe jest wyłączenie tej wibracji może gdzieś w powiadomieniach, albo gdzieś indziej?
Thomson2 Telefon to nie zabawka elektronika, z którą można zrobić wszystko. Podświetlenie - możesz tylko regulować jasność. Nie włączysz klawiszy i żadna aplikacja tego nie zrobi. Od tego są diody powiadomień - LG wytaniając telefon nie dało diody... Nie ma aplikacji bardziej rozbudowanej od Missed Call a możesz napisać o którą dokładnie aplikację Missed Call Ci chodzi? Kto jest jej producentem? Chodzi o to, że pełno jest aplikacji z tym wyrażeniem w tytule. Równie dobrze można by napisać, że chwalisz sobie samolot, który obsługuje loty do Londynu 🙂
mareko Tego missed call juz nie ma w markecie, nie wiem dlaczego. Czy ktos zna jakies inne zrodlo skad go mozna pobrac ??
awygo Yyy... dobra, zgubiłem się - która dioda? Na pasku powiadomień. Pewnie to XGrzesX miał na myśli. No ale to dopiero po odblokowaniu ekranu. Na P970 używam LG 2X/Black/3D Notification. Program zmusza do migania podświetlany przycisk wyszukiwania. Ciekawe, czy poszedłby na GT540? Nie chce mi się próbować.