lemanio Witam , zainstalowałem aplikacje Handcent Sms , jakiego dzwonka bym nie ustawił cały czas jest odgrywany Default ringtone. Ustawie inny, zatwierdze , przyjdzie sms i dzwonkiem jest Default ringtone , Reasumują co bym nie ustawił cały czas odgrywany jest dzwonek domyślny. Cóż czynić ?? 🙂 Pozdrawiam
GonzoG1 U mnie taki objaw był, jak zapomniałem wyłączyć powiadomień w domyślnej aplikacji :/ Po wyłączeniu normalnie ustawianie dzwonków działa, ale oczywiście tylko z poziomu aplikacji Handcent, a nie z menu systemowego...
lemanio Normalnie czeski film.... 🙁 w domyślnej aplikacji jest powiadomienie jest wyłączone....a mimo to cały czas gra ten jeden dzwięk. :/
wojtak może wywal i zainstaluj jeszcze raz handcenta. kiedyś też tak miałem, ale w końcu, za którymś razem zaskoczyło i zmieniło dzwonek.
BaGRoS W ustawieniach - powiadomienia. ---------------------------------------------------------------- Wysłane z mojego Desire za pomocą TapaTalk, Pozdrawiam - BaGRoS.
SK A jak ta aplikacja zmienic dzwonek na inny np mp3? Robisz na karcie pamieci folder notifications i przenosisz dany dzwonek do niego i potem dzięk i wyświetlanie > dzwiek powiedomien i wybierasz
buku Upewnij się, że żadna inna aplikacja nie powiadamia Cię o przychodzącym smsie, połączeniu itp. Miałem podobny problem - otrzymywałem domyślne powiadomienia o sms, pomimo, że były wyłączone w systemowej aplikacji. W moim przypadku konflikt powodowała aplikacja missed call. Sprawdż, czy podobny konflikt aplikacji nie występuje u ciebie.
lemanio Heya, u mnie już działa. Odinstalowałem program, zainstalowałem najnowszą wersję i wszystko hula aż miło 🙂