Witam, zakupiłem telefon HTC Magic 32A Orange i nie moge go nawet uruchomić. Na forum był podobny wątek:
Forum po zmianach, link nie działa , jednak nie rozwiązał on mojego problemu. Włączając telefon pojawia się napis HTC Magic, który po chwili przygasa, ale wciąż jest. Próbowałem zrobić ten twardy reset, opisany w temacie przytoczonym, ale nic on nie daje.
W Android system recovery utility jest komunikat na dole - E:Can't open/cache/recovery/command.
Na karcie pamięci mam dwa foldery ''.footprints'' oraz ''rosie_scroll'' w tym ze ten drugi jest pusty, a pierwszy ma dwa podfoldery ''thumbnails'' oraz ''voices'' które również są puste. Jest tam jeszcze pliczek ''footprints''. Nie wiem czy te dane się przydadzą, ale dla czystego sumienia je podaje.
W aukcji gdzie go kupiłem napisane było, że w telefoni nigdy nie było nic zmieniane i grzebane - rootowanie i wgrywanie romów.
Czy ktoś może powiedzieć co mam zrobić?:-(
Z góry dziękuję za pomoc.
EDIT:
Doszedłem do takiego wątku:
Forum po zmianach, link nie działa
kolega ma identyczny problem co ja-DOSŁOWNIE IDENTYCZNY. Ostatecznie udało mu się naprawić telefon, jednak ja mam problem bo podłączając go do USB w fastboocie na komputerze szuka mi oprogramowania do 'Android 1.0'. CO MAM ZROBIC?
EDIT2:
Z poprzednim problemem sobie poradziłem, jednak pojawił mi się podczas aktualizacji BŁĄD WERSJI BOOTLOADER... CO ZROBIĆ!?;(
Dokładnie wygląda to tak:
---------- Post dołączono o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ----------
telefon już naprawiony, co prawda nikt mi nie odpisał, ale BARDZO DZIĘKUJĘ za wszystko co jest zawarte na tym forum, bo bez tego nie dał bym sobie rady!